64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

«Βλέπουν» Ντιονί Κλείνει» Μύγα στον Ολυμπιακό (vids)

Την περίπτωση του Λουά Ντιονί φαίνεται πως έχουν ξεχωρίσει στον Ολυμπιακό όσον αφορά την ενίσχυση της «ερυθρόλευκης» επίθεσης στην προσεχή μεταγραφική περίοδο. 
«Βλέπουν» Ντιονί στον Ολυμπιακό (vids)

Ποδοσφαιριστές από τη γαλλική αγορά φαίνεται πως παρακολουθούν στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της προεργασίας που γίνεται στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου. 


Όπως γράφει σήμερα το «Goal News», μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι εκείνη του Λουά Ντιονί. Πρόκειται για 24χρονο επιθετικό, ο οποίος είναι βασικός στην Ντιζόν (34 συμμετοχές) και έχει πετύχει 10 γκολ τη φετινή σεζόν. 

Ο Γάλλος φορ μπορεί να αγωνιστεί στην κορυφή αλλά και στο δεξί άκρο της επίθεσης. Το συμβόλαιο του Ντιονί με τη γαλλική λήγει το 2019 και η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στο 1,7 εκατ. ευρώ. 

Τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή φαίνεται πως έχουν ξεχωρίσει ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Φρανσουά Μοντέστο, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά τα δεδομένα της γαλλικής αγοράς. 

Δείτε τα σχετικά βίντεο 








sport-fm.gr

«Κλείνει» Μύγα ο Ολυμπιακός

Έτοιμος να πραγματοποιήσει το επόμενο μεταγραφικό του «χτύπημα» εμφανίζεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος φέρεται να είναι κοντά στην απόκτηση του Γιώργου Μύγα. 
«Κλείνει» Μύγα ο Ολυμπιακός

Το συντομότερο δυνατόν θέλουν στον Ολυμπιακό να ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός της επόμενης σεζόν, ώστε να μπορέσουν να δουλέψουν και να πετύχουν τους στόχους που έχουν τεθεί ήδη. 
Μία από τις προτεραιότητες που έχουν θέσει στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι η ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ και η τόνωση του ελληνικού στοιχείου, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν για τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές. 

Ο τελευταίος που μπαίνει στη σχετική λίστα είναι ο Γιώργος Μύγας. Πρόκειται για τον 23χρονο δεξιό μπακ του Παναιτωλικού και οι πρωταθλητές Ελλάδας θεωρούν ότι εκείνος και ο Λεονάρντο Κούτρης είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει για τα δύο άκρα της άμυνας. 

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται σύντομα να σημειωθούν εξελίξεις.

sport-fm.gr

Σχόλια