64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Όταν ο Άρης κέρδισε 7-0 τον Παναθηναϊκό και πήρε πρωτάθλημα!


Υπάρχουν στιγμές που γράφουν την ιστορία σε έναν σύλλογο. Οι "κίτρινοι" βιώνουν τα τελευταία χρόνια πολλές δυσάρεστες κι ελάχιστες ευχάριστες. Ωστόσο, οι περασμένες γενιές Αρειανών έζησαν στιγμές σαν το 7-0 επί του Παναθηναϊκού...
στην πορεία για την κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος το 1932! 
Στις 15 Μαϊου 1932, ημέρα Κυριακή, ο Άρης σκόρπισε τον Παναθηναϊκό με 7-0 και συνέχισε την εκπληκτική του πορεία προς την κατάκτηση του τίτλου. «Άρης – Παναθηναϊκός 7-0. Περήφανη νίκη του Άρεως επί του Παναθηναϊκού. Με τη νίκην του σταθεροποιεί την πρώτην θέσην δια το κύπελλον του πρωταθλήματος εθν. κατηγορίας», ανέφερε στο κεντρικό θέμα του πρωτοσέλιδου η εφημερίδα «Ταχυδρόμος».

«Το Μακεδ. ποδόσφαιρον εθριάμβευσε πάλι εχθές. Ο Άρης κατετρόπωσε τον Παναθηναϊκόν με 7-0 (4-0)», ανέφερε η «Μακεδονία» στο πρωτοσέλιδό της.
Ο Άρης αγωνίστηκε με τους Κουμπλή, Βικελίδη Κ., Οικονόμου, Βικελίδη Ν., Κατσαούνη, Γκεκόπουλο, Αργυριάδη, Καλτέκη, Κίτσο, Αγγελάκη και Βογδάνου.
Τα γκολ του Άρη πέτυχαν κατά χρονική σειρά ο Κίτσος στο 4′ και το 5′, ο Βογδάνου με πέναλτι στο 17′, ο Κίτσος και πάλι στο 35′ (χατ τρικ), ο Αγγελάκης στο 78′ και το 79′ και ο Κίτσος ξανά στο 89′.

Σχόλια