64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

«Πέρασε» από Τρίπολη ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος ήταν ο νικητής του φιλικού με τον Αστέρα, επικρατώντας στην Τρίπολη 1-0 στο τελευταίο ματς των δύο ομάδων τη φετινή σεζόν. 
«Πέρασε» από Τρίπολη ο Ατρόμητος
Ο Ατρόμητος νίκησε τον Αστέρα 1-0 στην Τρίπολη σε φιλικό ματς και ολοκλήρωσε θετικά τη φετινή σεζόν, με τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. 
Ο Ντιγκινί στο 27’ με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, ενώ οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη είχαν δοκάρι με τον Τσιλιανίδη. 
Ο Γκορμπούνοφ δέχτηκε ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο σε σύγκρουση με τον Γκοντό, του προκλήθηκε αιμάτωμα και αντικαταστάθηκε. 


ΑΤΡΟΜΤΟΣ: Γκορμπούνοφ (40’ Θεοδωράκης), Κοντοές, Κατράνης, Ζησόπουλος, Μπάγκα, Νάτσος, Ούμπιντες, Ντάουντα, Ντιγκινί, Κιβρακίδης, Τόνσο. Έπαιξαν στην επανάληψη και οι: Κυριακίδης, Λε Ταλέκ, Βασιλείου Λούι, Αντόνιο, Φιλίπ. 

Η σύνθεση του Αστέρα: Αθανασιάδης, Άσεν, Γιαννούλης, Καλτσάς, Ζουά, Τριανταφυλλόπουλος, Τσουκαλάς, Γκοντό, Στανισάβλεβιτς Τσιλιανίδης, Μπαρμπόσα. Έπαιξαν και οι: Τσιφτσής, Κυριακόπουλος, Ευαγγέλου, Μανιάς, Ιωαννίδης, Κώτσιρας, Τσιώλης, Κοντογιαννόπουλος, Μακροστέργιος.

sport-fm.gr

Σχόλια