64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Χιμένεθ: «Σας αξίζουν συγχαρητήρια γιατί δείξατε ψυχή»

Συγχαρητήρια στους παίκτες του τόσο για τη νίκη όσο και για την εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ μοίρασε ο Μανόλο Χιμένεθ στην προπόνηση της ΑΕΚ την Δευτέρα. 
Χιμένεθ: «Έτσι ξεχωρίζουν οι μεγάλες ομάδες»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την νίκη αλλά κυρίως από την εμφάνιση και τη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του στο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ.
Κατά την ομιλία του στους παίκτες, στο πλαίσιο της προπόνησης της Δευτέρας, ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι θα πρέπει να αποτελέσει «οδηγό» τόσο για το φινάλε της σεζόν όσο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. 

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια γιατί δείξατε ψυχή, είχατε καρδιά και βγάλατε στο γήπεδο αποφασιστικότητα. Πάντα έτσι πρέπει να παίζουμε και να δίνουμε ό,τι έχουμε για τη νίκη, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Αυτή πρέπει να είναι η ΑΕΚ και πρέπει να το διατηρήσουμε αυτό και στο τελευταίο ματς και στην επόμενη χρονιά. 

Έτσι ξεχωρίζουν οι μεγάλες ομάδες, όταν έχουν τον ίδιο χαρακτήρα, το ίδιο πάθος και την ίδια νοοτροπία σε όλα τα παιχνίδια προκειμένου στο τέλος να φτάσουν στον στόχο τους. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να εμφανιζόμαστε έτσι πάντα και παντού», 
τους είπε μεταξύ άλλων.


sport-fm.gr

Σχόλια