64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

ΕΠΙΣΗΜΟ: Φεύγει από τη Σεντ Ετιέν ο Γκαλτιέ

Την τελευταία του σεζόν στον πάγκο της Σεντ Ετιέν διανύει ο Κριστόφ Γκαλτιέ, καθώς οι «στεφανουά» ανακοίνωσαν πως ο έμπειρος τεχνικός αποχωρεί στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. 
ΕΠΙΣΗΜΟ: Φεύγει από τη Σεντ Ετιέν ο Γκαλτιέ

Τέλος εποχής για τον Κριστόφ Γκαλτιέ στην Σεντ Ετιέν! 

Όπως ανακοίνωσαν οι «στεφανουά», ο 50χρονος τεχνικός, ο οποίος έχει ακουστεί και για τον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα, θα αποχωρήσει από τον πάγκο τους όταν ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος.
 

Ο έμπειρος κόουτς βρίσκεται στο τιμόνι της Σεντ Ετιέν από τον Δεκέμβριο του 2009, αντικαθιστώντας τον Αλέν Περέν και καταφέρνοντας στο τέλος να «σώσει» την ομάδα από τον υποβιβασμό, ενώ τη σεζόν 2012/13 την οδήγησε στην κατάκτηση του Λιγκ Καπ Γαλλίας. Μέχρι σήμερα, ο Γκαλτιέ μετρά 285 αγώνες στη Ligue 1 και 36 στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, ως προπονητής των «στεφανουά», ενώ στο τέλος της σεζόν αναμένονται να είναι συνολικά 362 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. 

Η δήλωση του Κριστόφ Γκαλτιέ στην ιστοσελίδα της Σεντ Ετιέν: 

«Ήταν τιμή και υπερηφάνεια να βρίσκομαι στον πάγκο της Σεντ Ετιέν για πάνω από επτά χρόνια. Ευχαριστώ την ομάδα που με βοήθησε να βελτιωθώ ως προπονητής. Βλέπω τον εαυτό μου στις αξίες της ομάδας και των οπαδών. Ευχαριστώ τους Μπερνάρ Καϊαζό και Ρολάν Ρομεγέ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ευχαριστώ, επίσης, όλους τους παίκτες και τους συνεργάτες μου για την πολύ όμορφη περιπέτεια. Τέλος, ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξή του και για τη δύναμη που έδιναν στην ομάδα για να φτάσει στα όριά της».

sport-fm.gr

Σχόλια