64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Προπόνηση ενόψει Πανιωνίου χωρίς τον Ίβιτς

Προπόνηση ενόψει Πανιωνίου χωρίς τον Ίβιτς
Σε ρυθμούς Πανιωνίου μπήκαν πλέον οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, όπου το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας έγινε χωρίς τον Βλάνταν Ίβιτς ο οποίος αναμένεται να βρίσκεται από αύριο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.
Οσον αφορά τα σημερινά νέα, όσοι αγωνίστηκαν χθες στην Λεωφόρο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο το πρωί.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η κουβέντα έχει περιστραφεί περισσότερο σε ό,τι δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο. Ας μιλήσουμε και λίγο για το αθλητικό κομμάτι του πράγματος.


Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε τα ξημερώματα της Πέμπτης (18.05) από την Αθήνα και στις 18:00 το απόγευμα βρέθηκε πάλι στο γήπεδο προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία του για τα υπόλοιπα ματς των Play Offs.
Από την προπόνηση απουσίαζε ο Βλάνταν Ίβιτς , ο οποίος κατόπιν εισήγησης του ιατρικού τιμ έμεινε στο σπίτι προκειμένου να ξεκουραστεί μετά την περιπέτεια της Λεωφόρου. Το πρόγραμμα που αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας και τα τελειώματα μέσα από μια σειρά ασκήσεων εκτελέστηκε από τον Μίλος Βεσελίνοβιτς και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο.


Οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής (19.05) στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

sdna.gr

Σχόλια