64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

«Σφάζονται» Γιουνάιτεντ και Σίτι για Ντόλμπεργκ

Στο στόχαστρο των ομάδων του Μάντσεστερ φέρεται να βρίσκεται ο Κάσπερ Ντόλμπεργκ του Άγιαξ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. 
«Σφάζονται» Γιουνάιτεντ και Σίτι για Ντόλμπεργκ

Ο Κάσπερ Ντόλμπεργκ έχει φέρει αναβρασμό στη πόλη του Μάντσεστερ καθώς αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη ανάμεσα σε «κόκκινους διάβολους» και «πολίτες» για την απόκτηση του. Ο 19χρονος Δανός επιθετικός ανήκει στον Άγιαξ και δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Αίαντα μέχρι το 2021 ωστόσο η προοπτική της Πρέμιερ Λιγκ θα τον βάλει σε σκέψεις, καθώς θα του δώσει την ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. 

Ο Ντόλμπεργκ μετράει 43 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τον Άγιαξ, έχοντας 27 στο πρωτάθλημα με 14 γκολ και 6 ασίστ ενώ είχε και 2 συμμετοχές στο Κύπελλο. Επίσης είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει στην ευρωπαϊκή πορεία του Άγιαξ που έχει φτάσει στα ημιτελικά του Europa League όπου θα αντιμετωπίζει τη Λιόν. 

Ο επιθετικός του Άγιαξ έχει αγωνιστεί συνολικά σε 14 ευρωπαϊκά παιχνίδια με τα 4 να είναι στα προκριματικά του Champions League. Ο Ντόλμπεργκ έχει σκοράρει 5 τέρματα ενώ έχει μοιράσει και 2 ασίστ. 

Σχόλια