64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη



Στάση αναμονής, «κρατάει, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες,  ο Παναθηναϊκός, μετά τα όσα  συνέβησαν, εντός, και εκτός αγωνιστικού χώρου, στον τελικό Κυπέλλου, που ανέδειξε νικητή τον ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ.


Οι «πράσινοι» είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι με το «ανθρώπινο λάθος» του βοηθού, Καλφόγλου, και περιμένουν τις αντιδράσεις που, ενδεχομένως, υπάρξουν αρμοδίως, για την διαιτητική απόφαση η οποία έκρινε τον Τελικό.

Κάποιοι, θα μπορούσαν, ίσως, να «συνδέσουν» ως μία πρώτη έμπρακτη αντίδραση  του «τριφυλλιού» για την διαιτησία του Τελικού, αλλά και για τα όσα προηγήθηκαν (διαιτησία Κύζα στην Τούμπα), την δημοσιοποίση της καταγγελίας που ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου κατέθεσε την Παρασκευή (5/5/ 17), στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, για χτύπημα του Μάτος στον Μπεργκ, στο παιχνίδι της Τούμπας.

Πάντως, αν και είναι πολύ «νωρίς», γεγονός είναι πως στον Παναθηναϊκό μελετούν ιδιαίτερα προσεκτικά τις εξελίξεις στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και αναμένεται οι «πράσινοι»,  να πράξουν σχετικά.

φωτό: eurokinissi (MotionTeam)

sports.ert.gr

Σχόλια