64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Απτόητος ο Βενγκέρ: «Θα παραμείνω στο ποδόσφαιρο»

Αποτέλεσμα εικόνας για Βενγκέρ:

O τελικός κυπέλλου Αγγλίας του προσεχούς Σαββάτου με την Τσέλσι, δεν θα είναι ο τελευταίος αγώνας στην καριέρα του Αρσέν Βενγκέρ... 

Την τελευταία της ευκαιρία να κατακτήσει ένα τρόπαιο στην εφετινή αγωνιστική περίοδο, έχει η Αρσεναλ, καθώς το ερχόμενο Σάββατο, αντιμετωπίζει στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας, την πρωταθλήτρια Τσέλσι.
Στον πάγκο των «κανονιέρηδων» θα καθήσει για ακόμη μία φορά ο Αρσέν Βενγκέρ, που θέλει να κλείσει την χρονιά με την κατάκτηση του ιστορικότερου τροπαίου, παρά την έντονη φημολογία που αναπτύσσεται το τελευταίο διάστημα σχετικά με την παραμονή του στους Λονδρέζους.
Ωστόσο, αυτό που ξεκαθάρισε ο Αλσατός τεχνικός, είναι πως ο τελικός του προσεχούς Σαββάτου, δεν θα είναι ο τελευταίος αγώνας στην καριέρα του, δηλώνοντας αινιγματικά: «Θα συνεχίσω να είμαι στο ποδόσφαιρο, ανεξαρτήτως του τρόπου που θα συμβεί αυτό»...
Υπενθυμίζεται ότι ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται στην Αρσεναλ από το 1996, και το 2017 θα μείνει στην Ιστορία του αγγλικού συλλόγου, ως η πρώτη χρονιά που οι «κανονιέρηδες» δεν θα συμμετάσχουν στο Champions League μετά από 19 συνεχείς παρουσίες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη. 

Πηγή: http://politis.com.cy

Σχόλια