64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Μπαχούι: «Έχω πρόταση από την Ελλάδα»

Τη στιγμή που η ΑΕΚ φέρεται να παρακολουθεί την περίπτωση του Ναμπίλ Μπαχούι, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής υποστήριξε σε συνέντευξή του πως έχει πρόταση από την Ελλάδα! Μπαχούι: «Έχω πρόταση από την Ελλάδα»
Παίρνουν… φωτιά τα σενάρια για Μπαχούι και ΑΕΚ. Ο 26χρονος εξτρέμ που αγωνίζεται στο Αμβούργο, έδωσε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις προτάσεις που
έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του! 

«Έχω μερικές προτάσεις στα χέρια μου από ομάδες από την Ιταλία, την Ισπανία, την Ελβετία, την Ελλάδα και την Σουηδία. Και πριν, υπήρχαν αρκετές προτάσεις για να διαλέξω αλλά δεν είχα παίξει για τέσσερις μήνες και το να πάω σε μια νέα ομάδα και μια νέα χώρα στη μέση της σεζόν δεν θα ήταν η καλύτερη επιλογή», ανέφερε σχετικά σε ερώτηση για το μέλλον του. 

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε να αναφερθεί συγκεκριμένα στο ποιες ομάδες του έκαναν προτάσεις, δεν ανέφερε την ΑΕΚ: «Στη Σουηδία, ήταν η ΑΪΚ και η Μάλμε. Από το εξωτερικό και από την Ιταλία ήταν η Παλέρμο και η Κροτόνε, ενώ από την Ισπανία η Χιχόν. Επίσης, είχα πρόταση για να πάω δανεικός στην Βίρτσμπουργκερ Κίκερ που παίζει στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας». 


Ο Ναμπίλ Μπαχούι αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ στο Αμβούργο, με το οποίο έχει συμβόλαιο για ακόμη μία σεζόν. Πριν λίγο καιρό, είχαν δει την δημοσιότητα ορισμένα σενάρια τα οποία έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Νάπολι για την απόκτησή του, κάτι που δεν επιβεβαίωσε, πάντως, ούτε ο ίδιος στη συνέντευξη που παραχώρησε.



Σχόλια