64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Γεμάτο το απουσιολόγιο του Ίβιτς πριν τον «τελικό»

Με πολλά προβλήματα ξεκίνησε τη μίνι-προετοιμασία του για το ματς με τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ. 
Γεμάτο το απουσιολόγιο του Ίβιτς πριν τον «τελικό»
Μετά την ήττα στο ματς με την ΑΕΚ, οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν την Δευτέρα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται αποκλειστικά στο ματς της ερχόμενης Τετάρτης απέναντι με τον Παναθηναϊκό. 

Ο Βλάνταν Ίβιτς αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι-οφ. Συγκεκριμένα, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Μαλεζά, Πέλκα , Μάτος αλλά και στους τραυματίες Μυστακίδη, Βαρέλα και Γλύκο. Από εκεί και πέρα, ο Τζάλμα Κάμπος που τραυματίστηκε κι αποχώρησε πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο ματς με την Ένωση, υποβλήθηκε σε μαγνητική και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Πάντως, οι πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι με τους πράσινους είναι ελάχιστες. Επίσης, αμφίβολοι είναι και οι Κάτσε-Αθανασιάδης, που ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις στην μέση κι έκαναν ειδικό πρόγραμμα. 

Στην αποστολή και πιθανότατα και στην ενδεκάδα θα επιστρέψουν οι Σάκχοφ και Ουάρντα που εξέτισαν τις ποινές που τους επιβλήθηκαν στο ματς κόντρα στο Τριφύλλι στον πρώτο γύρο. Όσοι αγωνίστηκαν στο ΟΑΚΑ έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Η μίνι-προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Τρίτη με απογευματινή προπόνηση (18.00) στο γήπεδο της Τούμπας.

Σχόλια