64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Οι βασικές μεταγραφικές βλέψεις του Ατρόμητου

Το θέμα της ανανέωσης του Ρικάρντο Σα Πίντο ολοκληρώθηκε με αίσιο τρόπο για τον Ατρόμητο και από σήμερα κιόλας αρχίζουν οι ενέργειες για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας. 
Οι βασικές μεταγραφικές βλέψεις του Ατρόμητου

Από την πρώτη στιγμή που ολοκληρώθηκε και τυπικά η σεζόν για τον Ατρόμητο, οι διοικούντες την ομάδα είχαν ξεκαθαρίσει ότι το πρώτο ζήτημα που θα ολοκληρωθεί και θα αφορά τη νέα σεζόν θα είναι αυτό του προπονητή. 


Οι διαπραγματεύσεις με τον Ρικάρντο Σα Πίντο κράτησαν περισσότερο του αναμενομένου και αυτό ήταν τελικά κάτι απόλυτα λογικό. Οι Περιστεριώτες ετοιμάζονται για το καλοκαίρι που θα φέρει τις μεγαλύτερες αλλαγές στο ρόστερ τους (κι όχι μόνο) και για αυτό η συζήτηση με τον ίδιο τον προπονητή κινήθηκε σε πολλούς άξονες. 

Παράλληλα, στον Ατρόμητο παρουσιάζονται... κουρασμένοι από τις πολλές αλλαγές προπονητών στις οποίες προχώρησαν τα τελευταία χρόνια και είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν (επί της ουσίας) την επιλογή τους. Επιπλέον και ο ίδιος ο Ρικάρντο Σα Πίντο χρειάστηκε περισσότερο χρόνο, ώστε να μιλήσει με την οικογένειά του για τη μόνιμη εγκατάστασή του στην Ελλάδα. 

Όλα αυτά τα ζητήματα ολοκληρώθηκαν και από τη στιγμή που ο Ρικάρντο Σα Πίντο θα παραμείνει στην ομάδα, σειρά έχει η διαδικασία υλοποίησης του μεταγραφικού σχεδιασμού, με τον τεχνικό διευθυντή των Περιστεριωτών, Γιάννη Αγγελόπουλο που χειρίζεται διαχρονικά το συγκεκριμένο σκέλος σε συνεργασία με τον εκάστοτε προπονητή, να έχει πλήρη γνώση των πολλών αναγκών που έχει το ρόστερ για τη νέα χρονιά. 

Συγκεκριμένα, ο Ατρόμητος θα αναζητήσει στην αγορά έναν τερματοφύλακα, έναν σέντερ μπακ, δύο παίκτες για τον χώρο της μεσαίας γραμμής (εξάρι ή οχτάρι), τουλάχιστον έναν εξτρέμ και έναν επιθετικό. 

Βέβαια, όλα αυτά θα εξαρτηθούν και από τις αποχωρήσεις που ενδεχομένως να προκύψουν. Για παράδειγμα είναι ακόμα σε εκκρεμότητα το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μαρτίν Τόνσο και του Χαβιέρ Ούμπιντες. 

Για τον πρώτο οι πιθανότητες δεν είναι με την πλευρά του Ατρόμητου, ωστόσο και σε άλλες περιπτώσεις κατά το παρελθόν (π.χ. Ναπολεόνι) που οι Περιστεριώτες δεν φαινόταν να έχουν πολλές ελπίδες, είχαν φτάσει σε συμφωνία με τον παίκτη που ήθελαν ενώ για τον δεύτερο το ζήτημα είναι ακόμα ανοιχτό. 

sport-fm.gr

Σχόλια