64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Άστο, Ίντερ…

Κατάθεση όπλων από την Ίντερ! Με γκολ του… πρώην, Γκόραν Πάντεφ, οι «νερατζούρι» ηττήθηκαν 1-0 στη Γένοβα και εκτός αν γίνει κάποιο θαύμα, μένουν εκτός Ευρώπης! Στο… πόλο, Λάτσιο-Σαμπντόρια 7-3! 
Άστο, Ίντερ…
Άλλη μία μαύρη σελίδα αρχίζει να γράφεται για την Ίντερ, στην εποχή μετά την επιστροφή της στην κορυφή, με την κατάκτηση του Champions League, το 2010! 


Οι «νερατζούρι» ηττήθηκαν 1-0 στη Γένοβα από τη χειρότερη Τζένοα των τελευταίων ετών και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα βγουν καν Ευρώπη, για τρίτη φορά στις τελευταίες επτά σεζόν! 
Πλέον, μένοντας στους 56 βαθμούς και ενώ η συμπολίτισσα Μίλαν έχει 59, με παιχνίδι λιγότερο (21:45 υποδέχεται τη Ρόμα), στην 6η και τελευταία θέση, που δίνει ευρωπαϊκό «εισιτήριο», η ομάδα του Στέφανο Πιόλο χρειάζεται… ψιλοαπίθανα πράγματα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, προκειμένου να αποφύγει άλλη μία ντροπή για την ιστορία του συλλόγου. 

Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, θα μπορούσαν να αποφύγουν, έστω, την ήττα, αλλά ο Καντρέβα αστόχησε σε πέναλτι στο 87' της αναμέτρησης στο ''Stadio Luigi Ferraris''. Έτσι, οι γηπεδούχοι, με το γκολ του «γερόλυκου» και πρώην «νερατζούρο», Γκόραν Πάντεφ, στο 70', πήραν μια σπουδαία νίκη και απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού. 
Από εκεί και πέρα… οξυγόνο πήρε και η Έμπολι, η οποία επικράτησε 3-1 της Μπολόνια και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ, με το 1-1 απέναντι στην Κιέβο, η Παλέρμο αποχαιρέτησε και μαθηματικά τη Serie A. Ακόμα, η Κροτόνε νίκησε 1-0 την Πεσκάρα, αλλά δύσκολα θα σώσει τη χρονιά, ενώ η Φιορεντίνα δεν τα κατάφερε, μένοντας στο 2-2 κόντρα στη Σασουόλο. Για το τέλος αφήσαμε το… πόλο στη Ρώμη, με τη Λάτσιο να επικρατεί 7-4 της Σαμπντόρια, η οποία, πάντως, έπαιζε με δέκα από το 18'. 

Τα αποτελέσματα της 35ης αγωνιστικής: 

Σάββατο 

Νάπολι-Κάλιαρι 3-1 
(2' και 49' Μέρτενς, 67' Ινσίνιε/90'+2' Ντιέγκο Φαρίας) 

Γιουβέντους-Τορίνο 1-1 
(92' Ιγκουαΐν/52' Λιάιτς) 

Κυριακή 

Ουντινέζε-Αταλάντα 1-1 
(53' Πέριτσα/41- Κρισταντε) 

Έμπολι-Μπολόνια (16:00) 
Πεσκάρα-Κροτόνε 
Σασουόλο-Φιορέντινα 
Τζένοα-Ίντερ 
Κιέβο-Παλέρμο 
Λάτσιο-Σαμπντόρια 
Μίλαν-Ρόμα (21:45)


 sport-fm.gr

Σχόλια