64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Χιμένεθ: «Ο Παναθηναϊκός είχε καρδιά, η ΑΕΚ όχι»

Πικραμένος από την εικόνα που είχε η ΑΕΚ στο ματς με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο παρουσιάστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ. 
Χιμένεθ: «Ο Παναθηναϊκός είχε καρδιά, η ΑΕΚ όχι»
Φανερά απογοητευμένος από την εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ.
Ο τεχνικός της Ένωσης στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στον στόχο της πρώτης θέση που χάνεται λόγω της έλλειψης ρυθμού. 

«Το παράπονό μου ήταν το κάκιστο παιχνίδι που κάναμε. Ο Παναθηναϊκός μας κέρδισε γιατί έθεσε περισσότερη καρδιά στο γήπεδο»

Για το αν έχει δει αδιαφορία από τους παίκτες του στα πλέι οφ: «Θα ήταν άδικο να το πω αυτό, με τον ΠΑΟΚ κάναμε καλό παιχνίδι, με τον Πανιώνιο όχι, με τον Παναθηναϊκό εντός ήμασταν ανώτεροι, σήμερα ήταν ανώτερος ο Παναθηναϊκός από εμάς. Δεν έχουμε μία κανονικότητα και για να μπορέσουμε να συμμετέχουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ θα πρέπει να έχουμε ρυθμό»

Για τις δικές του ευθύνες για την ήττα: «Που δεν κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε και χάσαμε»

Για το αν υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης στην ομάδα: «Η φυσική κατάσταση δεν κερδίζεται ούτε χάνεται σ’ εναν μήνα. Η φυσική κατάσταση, η ποιότητα και η αντοχή είναι απαραίτητες. Είμαστε η ομάδα με τους λιγότερους τραυματισμούς στα πλέι οφ. Αυτό που μας λείπει είναι η καρδιά». 

Για το ότι δεν έκανε ευκαιρία μετά το γκολ του Παναθηναϊκού: «Δεν το γνωρίζω, δεν μπορούσαν να παίξουν περισσότεροι επιθετικοί. Η λύση δεν είναι αυτή. Είναι κρίμα μετά τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε να πετάμε έτσι τα παιχνίδια αυτά». 

Για τον λόγο που δεν έβγαλαν καρδιά σ’ ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι: «Δεν έχει να κάνει με το αν έχουν βάλει καρδιά ή όχι. Πρέπει να μπαίνεις για τη νίκη. Και να μην πάνε καλά τα πράγματα πρέπει να προσπαθήσεις».


sport-fm.gr

Σχόλια