64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Γιόχανσον: «Είχαμε επιθετικό πρόβλημα και στις δεύτερες μπαλιές»

Στην επίθεση και στην απώλεια των δεύτερων μπαλιών απέδωσε την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ ο Γιάκομπ Γιόχανσον. 
Γιόχανσον: «Είχαμε επιθετικό πρόβλημα και στις δεύτερες μπαλιές»
Ο Σουηδός διεθνής χαφ της «Ένωσης» τόνισε πως ήταν ματς με λιγοστές ευκαιρίες και δεν ήξερε πως ο ΠΑΟΚ νίκησε νωρίτερα στη Νέα Σμύρνη και στάθηκε στο ότι, ενώ είχαν συγκέντρωση στην αρχή της αναμέτρησης, δεν
έπαιξαν δυνατά στο τέλος. 

Αναλυτικά: «Ισως του Λάζαρου ήταν η καλύτερη ευκαιρία που είχαμε. Γενικά, το παιχνίδι δεν είχε πολλές ευκαιρίες τόσο εμείς, όσο και ο Παναθηναϊκός, δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι και νομίζω θα πρέπει να βελτιώσουμε το επιθετικό μας κομμάτι. 

Εγώ προσωπικά δε γνώριζα τη νίκη του ΠΑΟΚ, αλλά, όποιο και να ήταν το αποτέλεσμα, εμείς μπήκαμε και θέλαμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θέλαμε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποια προβλήματα με τις δεύτερες μπαλιές, δεν μπορέσαμε να πηγαίνουμε δυνατά, οπότε αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν ήταν και το καλύτερό μας παιχνίδι σε καμία περίπτωση».

sport-fm.gr

Σχόλια