64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Αναβάλλεται ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο



Τα προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζονται αμείωτα. Το βράδυ της Πέμπτης, λιγότερο από 48 ώρες πριν ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο, η ΓΓΑ αποφάσισε την αναβολή επ αόριστον του αγώνα, θέτοντας θέματα ασφάλειας.

Πρόκειται μάλιστα για τη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας δεν πραγματοποιείται στην αρχική του ημερομηνία.
Σύμφωνα με το Υφυπουργείο Αθλητισμού , ο τελικός του Κυπέλλου που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου (20:30) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου δεν θα διεξαχθεί καθώς δεν υπάρχει ηλεκτρονικό σύστημα για τα εισιτήρια, ενώ αυτά που εκδόθηκαν δεν έχουν αρίθμηση. Σύμφωνα με τις αρχές, αυτό είναι παράνομο και εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για την ασφάλεια των θεατών (μιας και καθένας θα μπορούσε να κάτσει όπου θέλει).
Την ίδια ώρα, όμως, οι πιέσεις που ασκούν τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟΚ είναι τεράστιες, προκειμένου να ξεπεραστεί ο σκόπελος με τις μη αριθμημένες θέσεις και ο τελικός να διεξαχθεί την προγραμματισμένη μέρα.
Η τελική απόφαση αναμένεται το πρωί της Παρασκευής.

Σχόλια