64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Έτοιμη να… διαλύσει το ρεκόρ του Μπουφόν η Σίτι!

Μεταγραφική… βόμβα ετοιμάζει η Σίτι! Όπως γράφουν στην Πορτογαλία, οι «πολίτες» τα έχουν βρει σε όλα με τον τερματοφύλακα της Μπενφίκα, Έντερσον, o οποίος, μάλιστα, δήλωσε ότι φεύγει από τη Λισαβόνα! 
Έτοιμη να… διαλύσει το ρεκόρ του Μπουφόν η Σίτι!
Πήρε φορά η Σίτι και δεν σταματάει! 

Μετά τον Μπερνάντο Σίλβα, λοιπόν, που κόστισε στους «πολίτες»…

καμπόσα εκατομμύρια, η ομάδα του Μάντσεστερ φαίνεται πως έχει κλείσει άλλη μία μεταγραφή και μάλιστα, με ποσό-ρεκόρ! 

Όπως γράφουν στην Πορτογαλία, λοιπόν, οι Άγγλοι έχουν έρθει σε συμφωνία με την Μπενφίκα για τον συμπαίκτη των Μήτρογλου και Σάμαρη, Βραζιλιάνο τερματοφύλακα, Έντερσον Μοράες! 

Ο 23χρονος, μάλιστα, μετά την κατάκτηση ΚΑΙ του Κυπέλλου, στον τελικό με την Γκιμαράες, την Κυριακή (28/5), δήλωσε ότι αυτό ήταν, πιθανότατα, το τελευταίο του παιχνίδι στην ομάδα της Λισαβόνας, δίχως, πάντως, να αποκαλύψει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του. 

Οι πληροφορίες, ωστόσο, λένε πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα βρήκε τον… άσο, που έψαχνε και ο Έντερσον ετοιμάζει βαλίτσες για τον βρετανικό Βορρά. 

Όσο για το πόσο θα κοστίσει ο νεαρός γκολκίπερ… σύμφωνα με όσα γράφονται, κοντά στα 50 εκατομμύρια ευρώ! Κάτι που, αν επιβεβαιωθεί, τελικά, σημαίνει πως θα… 
διαλύσει, όχι, απλά, «σπάσει», το ρεκόρ του Μπουφόν, για τον οποίο η Γιουβέντους είχε δαπανήσει 37 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να τον πάρει από την Πάρμα, το μακρινό 2001, κάνοντας τον την πιο ακριβή μεταγραφή τερματοφύλακα όλων των εποχών!


sport-fm.gr/

Σχόλια