64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Παναθηναϊκός: Θέμα παραμονής έθεσε ο Μπεργκ

Παναθηναϊκός: Θέμα παραμονής έθεσε ο Μπεργκ
Aνοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει από τον Παναθηναϊκό άφησε ο Μάρκους Μπεργκ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova.

Ο Σουηδός θέλει να αποκτήσει στόχους πραγματοποιήσιμους το "τριφύλλι" και βάζει προϋποθέσεις για την παραμονή του:  "Το αν θα μείνω δεν εξαρτάται μόνο από εμένα αλλά και από τη διοίκηση γιατί εάν η ομάδα ανεβάσει τον πήχη και το μπάτζετ για να χτυπήσει το πρωτάθλημα θέλω να είμαι μέρος αυτού του κόνσεπτ. Έχουμε καλή ομάδα αλλά ίσως χρειαζόμαστε ενίσχυση για να πάμε στο επόμενο επίπεδο".

Για τα βραβεία που κέρδισε είπε: "Είναι δύσκολο να διαλέξω ανάμεσα στα δύο βραβεία. Είμαι πολύ χαρούμενος και για τα δύο, θα τα θυμάμαι και τα δύο για πάντα. Πάντα το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό, οι συμπαίκτες με βοηθούν να φτάσω ψηλά".

Για το βραβείο του πρώτου σκόρερ: "Είναι πολύ σημαντικό για έναν επιθετικό να σκοράρει συχνά γιατί έτσι κρίνονται οι επιθετικοί. Είναι μεγάλη απογοήτευση που δεν πήγαμε στον τελικό του Κυπέλλου και θέλουμε να πάρουμε κάποιου είδους εκδίκηση κατακτώντας την πρώτη θέση στα πλέι οφ".

Για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη τόνισε: "Είναι δύσκολο να παίζεις κόντρα στον Αλέξανδρο, είναι ένας πολύ καλός γκολκίπερ".

Με αφορμή τη δήλωση του Μπεργκ στην ΠΑΕ σχολίασαν: "Ο Παναθηναϊκός θα έχει τη νέα σεζόν την ομάδα που επιθυμεί ο Λυμπερόπουλος και ο Ουζουνίδης σε συνεργασία με τον Γιάννη Αλαφούζο".

newsit.gr

Σχόλια