64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

«Πόλεμος» Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ στην εκδίκαση για τη διακοπή στη Λεωφόρο

Μέσα σε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση για τη διακοπή του αγώνα στη Λεωφόρο. Από την Πέμπτη και μετά η απόφαση. 
«Πόλεμος» Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ στην εκδίκαση για τη διακοπή στη Λεωφόρο
Με αρκετές εντάσεις μεταξύ των εκπροσώπων των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 18:00 η εκδίκαση της υπόθεσης της διακοπής του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. 
Η πρόεδρος της έδρας έδωσε προθεσμία στις δύο ομάδες να καταθέσουν υπομνήματα μέχρι και το μεσημέρι (12:00) της Πέμπτης, κάτι που σημαίνει ότι η απόφαση αναμένεται το βράδυ της Πέμπτης ή το αργότερο το πρωί της Παρασκευής. 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υποστήριξε ότι οι παρεμβάσεις που έγιναν από την πλευρά του ΠΑΟΚ ήταν παράνομες, ενώ χαρακτήρισε ως ατυχέστατη τη στιγμή που έπεσε το κουτάκι στον αγωνιστικό χώρο. 
Ο νομικός εκπρόσωπος της πράσινης ΠΑΕ, Γιάννης Κάρμης υπογράμμισε ότι το κουτάκι της μπίρας που έριξε ο οπαδός της ομάδας ήταν άδειο και δεν μπορούσε να προκαλέσει σωματική βλάβη. «Υπήρχε μια εκδορά. Ήταν μια μηδαμινή βλάβη», πρόσθεσε και στη συνέχεια της αγόρευσής του επεσήμανε ότι η ζάλη που υποστήριξε ότι αισθάνεται ο Βλάνταν Ίβιτς δεν διαπιστώθηκε από τους γιατρούς που τον εξέτασαν. 

Σχετικά με τη διακοπή του αγώνα του αγώνα ο Γιάννης Κάρμης ανέφερε ότι η απόφαση λήφθηκε από τον διαιτητή όταν ο Παντελής Κωνσταντινίδης δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να συνεχίσει το παιχνίδι χωρίς τον προπονητή του. 

Περισσότερα σε λίγο...  sport-fm.gr

Σχόλια