64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Με τρομερά προβλήματα ο Πανιώνιος κόντρα στον ΠΑΟΚ

Με πολλά προβλήματα θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ ο Πανιώνιος για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Συνολικά πέντε βασικοί εκτός. 
Με τρομερά προβλήματα ο Πανιώνιος κόντρα στον ΠΑΟΚ
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς εξαρχής δεν μπορούσε να υπολογίζει στον τιμωρημένο από την αποβολή του στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή, Σοτζέι Μασούντ. 
Aπό εκεί και πέρα εκτός είναι ο Μανώλης Σιώπης ο οποίος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο της αναμέτρησης στην Θεσσαλονίκη. Ο Βαλεντίνος Βλάχος τέθηκε νοκ-αουτ με θλάση στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Γεσίλ, που αποκλείστηκε την τελευταία στιγμή από την αποστολή του ματς της Τούμπας, δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε και έμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι εκτός. Τέλος, ο Γιαννιώτης ταλαιπωρείται από αιμάτωμα και ο Μιλόγεβιτς επίσης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του. 

Έτσι, τη 18άδα κόντρα στον δικέφαλο του Βορρά απαρτίζουν οι: Μπαντής, Βοσνιάδης, Τασουλής, Μουκτάρης, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Γκιοατά, Σταυρόπουλος, Αντωνιάδης, Μασούρας, Βουκελάτος, Μπεν, Ρισβάνης, Μαχμούτοβιτς, Καθάριος, Ταπόκο, Σαββίδης. 

Εκτός είναι και οι Πλιάτσικας-Φούντας, οι οποίοι όμως δεν υπολογίζονται από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς εδώ και καιρό.

sport-fm.gr

Σχόλια