64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Όλα δείχνουν ότι ο Χιμένεθ μένει στην ΑΕΚ

Όλα δείχνουν ότι ο Χιμένεθ μένει στην ΑΕΚ

Το θέμα προπονητή στην ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν παραμένει ανοιχτό και ακόμη δεν υπάρχει οριστική απόφαση, αλλά οι πιθανότητες κλίνουν προς την παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ. 


Ο Ισπανός προπονητής παρέλαβε την ομάδα στην έβδομη θέση και την οδήγησε στην τέταρτη, αλλά και στον τελικό Κυπέλλου που χάθηκε από μια λάθος υπόδειξη του βοηθού διαιτητή. Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει ικανοποίηση για το έργο του, καθώς θεωρείται πως συνέφερε αγωνιστικά την «Ένωση» από μια χρονιά που εξελισσόταν εφιαλτικά, ενώ έδωσε ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες και ήταν δίκαιος απέναντί τους. Μπορεί να δέχτηκε κριτική για κάποιες επιλογές του σε μεγάλα ματς, αλλά αυτό δεν φαίνεται αρκετό για να χαλάσει τη γενικότερη εικόνα. 

Έτσι εκτιμάται πως αν στα play offs η εικόνα της ΑΕΚ δεν είναι κακή και έχει μια έστω και αρκετά καλή πορεία, τότε θα παραμείνει και για τη νέα σεζόν. Άλλωστε με την προετοιμασία της ομάδας να αρχίζει στα μέσα Ιουνίου, δεν υπάρχει πολύς χρόνος να βρεθεί νέος προπονητής και να προλάβει να μάθει την ομάδα και τις ανάγκες της. Υπενθυμίζεται πως η διοίκηση της ΠΑΕ έχει οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας της με τον Ισπανό τεχνικό, ενώ κι ο ίδιος δείχνει διάθεση να παραμείνει μιας και οι συνθήκες εργασίας είναι εντελώς διαφορετικές από εκείνες στην πρώτη του θητεία. 

Από εκεί και πέρα, στα μεταγραφικά όλα τα φώτα έχουν πέσει στον Σέρχιο Αραούχο, που εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει. Η Λας Πάλμας έχει τα δικαιώματά του και τη δυνατότητα να ορίσει όποια τιμή θέλει για την πώλησή του ή να τον κρατήσει. Η ΑΕΚ δεν έχει ακόμη κάνει επαφές με την ισπανική ομάδα και είναι σίγουρο πως θα το παλέψει, τη στιγμή που φημολογείται πως η Λας Πάλμας έχει ήδη συμφωνήσει με τον (ελεύθερο) Μάριο Μπαλοτέλι και εφόσον αυτό ισχύσει είναι δύσκολο να μείνει ο Αραούχο. 

Όσον αφορά στον Ρόναλντ Βάργκας, η πρόταση για διετές συμβόλαιο που του έχει γίνει δεν τον ικανοποιεί και μοιάζει δύσκολο να καλυφθεί η διαφορά. Εφόσον δεν βρεθεί η χρυσή τομή, θα προωθηθεί ως εναλλακτική η λύση του Ναμπίλ Μπαχούι, με τον 26χρονο Σουηδό με ρίζες από το Μαρόκο να αποχωρεί ως ελεύθερος από το Αμβούργο.

πηγή: sport-fm.gr

Σχόλια