64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Αήττητος για τέσσερα χρόνια ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 12-3 του ΝΟ Βουλιαγμένης στον τρίτο τελικό της Α1 ανδρών κάνοντας το 3-0 στη σειρά και κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα Ελλάδος, συμπληρώνοντας τέσσερα χρόνια αήττητος! 
Αήττητος για τέσσερα χρόνια ο Ολυμπιακός!
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την εντός συνόρων κυριαρχία του, καθώς κατέκτησε το πέμπτο συνεχόμενο πρωτάθλημα και το τέταρτο αήττητο την τελευταία πενταετία, δείχνοντας την υπεροχή του. 
Παράλληλα αυτό ήταν το 17ο πρωτάθλημα τα τελευταία δεκαεννιά χρόνια, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν χάσει τον τίτλο τη σεζόν 2005-06 από τον Εθνικό Πειραιά και τη σεζόν 2011-12 από τον ΝΟ Βουλιαγμένης με 3-2 στη σειρά των τελικών. 

Οι πρωταθλητές Ελλάδας «τρέχουν» ένα ασύλληπτο σερί νικών που φτάνει στις 124 συνεχόμενες νίκες, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν στις 126, με τους δύο αγώνες στο Final Four του κυπέλλου, που διεξάγεται στο Καρπενήσι το διήμερο 19-20 Μαΐου. 

Μάλιστα, η τελευταία τους ήττα ήρθε από την ομάδα του Λαιμού με 7-5 στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» στον πρώτο τελικό στις 8 Μαΐου του 2013. Για την ιστορία, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα απαντώντας με τρεις συνεχόμενες νίκες στους «μπέμπηδες». 

Η ομάδα του Πειραιά μετά την κατάκτηση του πέμπτου συνεχόμενου πρωταθλήματος διεκδικεί συνάμα και το ισάριθμο κύπελλο Ελλάδος. 

sport-fm.gr

Σχόλια