64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ερχεται στην Ελλάδα για τον Αρη ο Παντέλης Μπούμπουρας

Ο επιχειρηματίας Παντελής Μπούμπουρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας τη πιθανότητα εμπλοκής του στον Άρη
Ο Παντελής Μπούμπουρας αναμένεται να βγάλει ανακοίνωση μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, προκειμένου να γνωστοποιήσει τις προθέσεις του για την ΠΑΕ Αρης.
Ο ομογενής επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του πανίσχυρου κατασκευαστικού ομίλου Gefest, που εδρεύει στην Ουκρανία, θα ταξιδέψει στην Αθήνα την Τετάρτη, προκειμένου να έχει επαφές με πολιτικούς φορείς αναφορικά με τις επενδύσεις στις οποίες σκέφτεται να προχωρήσει στην Ελλάδα.


Στο περιθώριο των συγκεκριμένων συζητήσεων ο Παντελής Μπούμπουρας αναμένεται να τοποθετηθεί και δημόσια για τον Αρη. Αν τελικά αποφασίσει να προχωρήσει στην απόκτηση της ΠΑΕ, τότε θα συναντηθεί με τον Θόδωρο Καρυπίδη προκειμένου να του καταθέσει επίσημη πρόταση. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και μόνο η προοπτική εμπλοκής στην ομάδα τους ενός επιχειρηματία τέτοιου μεγέθους έχει δημιουργήσει κλίμα ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών του Αρη, όμως θα πρέπει να κρατούν όλοι χαμηλά την μπάλα μέχρι να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.
Στην περίπτωση που τελικά ο Παντελής Μπούμπουρας αποκτήσει την ΠΑΕ Αρης, τότε θα στελεχώσει την εταιρεία με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης του, καθώς ο ίδιος λόγω επαγγελματικών δραστηριοτήτων δεν θα μπορεί να βρίσκεται συνέχεια στη Θεσσαλονίκη. Δεν θα πρέπει, επίσης, να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τον Αρη ως «συμπαίκτης» του Θόδωρου Καρυπίδη, κάτι πάντως που δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες.
Αλλαγές εν όψει Απόλλωνα Σμύρνης
Ο Νίκος Κωστένογλου αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα την αποστολή εν όψει της αυριανής, εντός έδρας αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Ελληνας τεχνικός αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές, με τους Ρόβα, Μακουτά και Ντόγο να θέτουν υποψηφιότητα για επιστροφή στο βασικό σχήμα, ενώ για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ο Αναγνωστόπουλος αντί του Διούδη.

Σχόλια