64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Για έναν ακόμα χρόνο με Χιμένεθ


Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ η συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Μηνά Λυσσάνδρου με τον Μανόλο Χιμένεθ. Σε αυτή τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα της ομάδας με βασικότερο όλων αυτό του προπονητή.


Όπως γνωστοποιήθηκε στον Ισπανό τεχνικό όλοι στην ΑΕΚ έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τα όσα έκανε στο διάστημα της παρουσίας του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο και για αυτό το λόγο πρόθεση της διοίκησης είναι να ενεργοποιήσει την οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει, προκειμένου να είναι ο προπονητής της ομάδας και τη νέα σεζόν. 

«Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι μαζί σου, σου έχουμε εμπιστοσύνη και θέλουμε να δουλέψεις την ομάδα από την αρχή για τη νέα σεζόν», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια που άκουσε ο Χιμένεθ, ο οποίος εννοείται ότι ικανοποιήθηκε διότι ήταν κάτι που το ήθελε και ο ίδιος. 

Αξίζει να επισημάνουμε ότι για την επέκταση της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον 53χρονο προπονητή είχε γίνει προεργασία όλες τις προηγούμενες μέρες από τους Ντάνιελ Μαΐστόροβιτς και Ντούσαν Μπάγεβιτς, οι οποίοι είχαν εκφράσει θετική άποψη για το έργο του Χιμένεθ.


ΠΗΓΗ: filathlos.gr

Σχόλια