64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ο Αποστολόπουλος μπορεί να τινάξει τα πλέι οφ!

Ο Αποστολόπουλος μπορεί να τινάξει τα πλέι οφ!
Κι άλλη «βόμβα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο παίκτης του Πλατανιά, Αλέξης Αποστολόπουλος είναι έτοιμος να καταθέσει, καταγγέλοντας επιθέση στους παίκτες της κρητικής ομάδας στο ημίχρονο από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης».
Ο 25χρονος ακραίος μπακ έχει κάνει επώνυμη καταγγελία και αυτή βρίσκεται ήδη στα χέρια του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ κάνει λόγο για βιαιοπραγίες σε βάρος των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά από τη στιγμή που έφτασαν στο γήπεδο μέχρι να μπουν στα αποδυτήρια και απειλές πίσω από τον πάγκο των Κρητικών. 

Ωστόσο, τα πιο σοβαρά σύμφωνα με την καταγγελία του έγιναν στο ημίχρονο του αγώνα, καθώς αναφέρει πως φουσκωτοί που φορούσαν φόρμες με διακριτικά του Ολυμπιακού επιτέθηκαν σε παίκτες με κλωτσιές και ύβρεις.

Στον Ολυμπιακό είναι έξαλλοι, καθώς θεωρούν πως υπάρχει μεθόδευση από τον ΠΑΟΚ, καθώς είχε υπάρξει παίκτης του «δικεφάλου».

Το τι μέλλει γενέσθαι θα φανεί τις επόμενες μέρες με την κατάσταση να είναι αρκετά τεταμένη και η εξέλικη αυτή ίσως φέρει αλυσιδωτές εξελίξεις, όσον αφορά το πρωτάθλημα και τα πλέι οφ,

sentragoal.gr

Σχόλια