64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Χωρίς Μπόατενγκ με Λαμία ο ΟΦΗ

Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής για τον ΟΦΗ. Ο Ντέρεκ Μπόατενγκ χτύπησε στο κεφάλι και δεν θα είναι στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου στο ματς με τη δεύτερη της βαθμολογίας, Λαμία. 
Χωρίς Μπόατενγκ με Λαμία ο ΟΦΗ

Ακόμη ένα όνομα προστέθηκε στο απουσιολόγιο του Νίκου Παπαδόπουλου για την εκτός έδρας αναμέτρηση (6/5, 17:00) με τη Λαμία για την 28η αγωνιστική της Football League. 
Ο Ντέρεκ Μπόατεγκ δέχθηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι σε μια διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα και η αξονική που έκανε ο ποδοσφαιριστής έδειξε ότι θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για μερικές ημέρες. Ως εκ τούτου ο Γκανέζος έμεινε εκτός αποστολής. Ως γνωστόν, θα απουσιάσουν οι επίσης τραυματίες Φαζός, Μπουρσέλης, ενώ δεν εκτός αποστολής είναι και οι Κοιλιάρας, Ράντι, Αντουκόρ, Δάφκος, Μανιαδής, Κοντογιάννης. 

Η αποστολή: Δερμιτζάκης, Στρέζος, Κομεσίδης, Κιάσσος, Παντίδος, Κώτσιος, Οστοιτς, Βαλλιάνος, Νάστος, Χαντί, Πουρτουλίδης , Ογκμποε, Μιλοσάβλιεφ, Βουό, Πάγκαλος, Βρεττός, Μάνος, Μητρόπουλος, Xίσι. 

Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει αεροπορικώς την Παρασκευή (5/5) το μεσημέρι για την Αθήνα και από εκεί οδικώς για τη Λαμία και θα επιστρέψει με τον ίδιο τρόπο το Σάββατο (6/5) το βράδυ στο Ηράκλειο.

sport-fm.gr

Σχόλια