64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Αλλάζει σχήμα και πρόσωπα ο Χιμένεθ

Τα λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ανέλυσε χθες ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος προσανατολίζεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχήμα και πρόσωπα. Αλλάζει σχήμα και πρόσωπα ο Χιμένεθ
Στα λάθη που έγιναν από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στάθηκε στη χθεσινή του ομιλία ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος δεν έκανε μία αναφορά στο αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. 
«Δεν κάναμε τίποτα απ’ όσα είχαμε πει πριν από το παιχνίδι. Δεν δουλέψαμε καθόλου σωστά στο επιθετικό κομμάτι. Συνολικά όλη η ομάδα και όχι μόνο οι επιθετικοί. Δεν μπορέσαμε να βγάλουμε σωστές συνεργασίες από τα άκρα και να κάνουμε σωστές επιθέσεις. Ενώ δεν μπορέσαμε ούτε να εκμεταλλευτούμε τις δεύτερες μπάλες που πήραμε από το κεφάλι του Ούγκο (Αλμέιδα), όταν μπήκε στο ματς. Δεν κάναμε καθόλου καλό παιχνίδι επιθετικά, ενώ και αμυντικά είχαμε ζητήματα στις επιστροφές μας», είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός προπονητής στους παίκτες του. 

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Χιμένεθ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγή του σχήματος και να κάνει κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα με τον Πανιώνιο. 


Στη διάθεση του τεχνικού της «Ένωσης» επιστρέφει ο Μάνταλος αλλά και ο Γαλανόπουλος, ενώ σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Χριστοδουλόπουλου και ίσως παίξει ο Πατίτο.

Σχόλια