64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Όνειρο ζει, δεν φοβάται ο Πανιώνιος

Συνέχεια στην ονειρική του πορεία θέλει να δώσει σήμερα ο Πανιώνιος, ο οποίος αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Όνειρο ζει, δεν φοβάται ο ΠΑνιώνιος
Ό,τι καλύτερο μπορούσε έχει πετύχει μέχρι στιγμής ο Πανιώνιος, ο οποίος μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση του ειδικού πίνακα των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και… βλέπει Champions League! 
Οι Νεοσμυρνιώτες αντιμετωπίζουν σήμερα τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική, χωρίς να έχουν φόβο και άγχος, ενώ παράλληλα έχουν την ευκαιρία να ανατρέψουν τα πάντα στα πλέι οφ. 

«Θέλουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι. Παίζουμε χωρίς άγχος, χωρίς σκοπιμότητα και για αυτό έχουμε και αυτά τα αποτελέσματα», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Δάρας, δίνοντας το στίγμα πως αντιμετωπίζουν στην πλατεία τη σημερινή αναμέτρηση στη συμπρωτεύουσα (18:15, Novasports 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν υπολογίζει τον Γεσίλ που πέτυχε το νικητήριο γκολ επί της ΑΕΚ και στη συνέχεια τραυματίστηκε, όπως και Μαχμούτοβιτς. 

Την «κυανέρυθρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γιαννιώτης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βλάχο, Ρισβάνη, Οικονόμου και Τασουλή. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Σιώπης με τον Κόρμπο, με τον Μασούντ σε οργανωτικό ρόλο. 

Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Βουκελάτος και ο Μασούρας, ενώ στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Μπεν. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαντής, Μπάλλας, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Καθάριος, Ταπόκο και Σαββίδης.

sport-fm.gr

Σχόλια