64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Στο στόχαστρο της Ρεάλ ο Ερνάντεζ

Μετά την απόκτηση του Ζούνιορ Βινίσιους από τη Φλαμένγκο η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βάλει στο μάτι και τον Τεό Ερνάντεζ που αγωνίζεται στην Αλαβές. 
Στο στόχαστρο της Ρεάλ ο Ερνάντεζ
Η Ρεάλ Μαδρίτης στοχεύει να ενισχυθεί με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές προκειμένου να «χτίσει» ένα νεανικό σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη δεκαετία σε υψηλό επίπεδο. Ο Ζούνιορ Βινίσιους και ο Τεό Ερνάντεζ αναμένεται να είναι τα νέα ταλέντα των Μαδριλένων. Οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ως πρότυπο τους τον Μάρκο Ασένσιο που διανύει την πρώτη του χρονιά με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τα πηγαίνει περίφημα με τη φανέλα των πρωταθλητών Ευρώπης. 

Βλέποντας στο μέλλον, η ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης θα αποτελείται από νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές σύμφωνα με το γράφημα της Marca. 

inner

Έτσι το μόνο ερωτηματικό βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τον Νταβίντ Ντε Χέα να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Από εκεί και πέρα η αμυντική γραμμή θα αποτελείται από τους Ντανιέλ Καρβαχάλ, Βαλέχο, Ραφαέλ Βαράν και Τεό. Έπειτα, τη μεσαία γραμμή θα απαρτίζουν οι Μάρκος Γιορέντε, Ματέο Κόβασιτς και Ίσκο, ενώ τη γραμμή κρούσης οι Ζούνιορ Βινίσιους, Μάρκο Ασένσιο και Άλβαρο Μοράτα. 

Η «Βασίλισσα» είναι από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης καθώς έχει κατακτήσει 2 Champions League τα τελευταία τρία χρόνια. Παράλληλα βρίσκεται κοντά και στην συμμετοχή της στο τρίτο τελικό, καθώς μόνο με θαύμα μπορεί να χάσει το εισιτήριο αφού στο πρώτο ημιτελικό επικράτησε 3-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης. Η ρεβάνς του δεύτερου παιχνιδιού είναι προγραμματισμένη για αύριο (Τετάρτη, 21:45). 

Σχόλια