64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Πελεγκρίνο... τέλος για τον Ολυμπιακό!

Πελεγκρίνο... τέλος για τον Ολυμπιακό!
Ο Νο1 στόχος για τον πάγκο του Ολυμπιακού... κάηκε! Ο λόγος για τον Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, ο οποίος απάντησε αρνητικά στους ερυθρόλευκους, με τους τελευταίους να είναι αναγκασμένοι να στρέψουν αλλού το ενδιαφέρουν τους.
Τρεις οι επιλογές, με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα.
Οσον αφορά τον Πελεγκρίνο, ο 45χρονος Αργεντινός προπονητής της Αλαβές, μιλώντας μετά τον χαμένο τελικό (1-3) με την Μπαρτσελόνα πριν από δύο ημέρες, είχε αποκαλύψει πως είχε λάβει την οριστική απόφαση σχετικά με το μέλλον του. «Θα μιλήσω για το μέλλον μου την ερχόμενη εβδομάδα. Είναι πιθανό αυτό να συμβεί ακόμα και την Δευτέρα. Η απόφαση για το μέλλον μου έχει ήδη ληφθεί», είχε πει χαρακτηριστικά Πελεγκρίνο και όπως αποδείχθηκε η επόμενη μέρα στην καριέρα του δεν περιελάμβανε τον Ολυμπιακό.
Το μέλλον του Αργεντινού τεχνικού βρίσκεται είτε στην πατρίδα του, είτε στην Αγγλία, καθώς έχει δεχθεί πρόταση από την Κρίσταλ Πάλας.
Ετσι ο Ολυμπιακός θέλοντας και μη στρέφεται στις υπόλοιπες επιλογές που έχει. Οι δύο επικρατέστερες είναι ο 46χρονο Πορτογάλος Πέδρο Μαρτίνς και ο Ρουμάνος Ραζβάν Λουτσέσκου που πέρασε με επιτυχία από την Ξάνθη. Στο «κάδρο», έστω και με πολύ λιγότερες πιθανότητες βρίσκεται και ο Τάκης Λεμονής, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστείο και κάποια έκπληξη.
Σε κάθε περίπτωση αυτό που αναφέρει το ρεπορτάζ, είναι οτι οι εξελίξεις στο θέμα του νέου προπονητή των πρωταθλητών, θα είναι άμεσες και πιθανώς εντός να λήξει έως την ερχόμενη Πέμπτη.

Σχόλια