64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Παρελθόν ο Μονιάκης από την ΑΕΛ

Αποτέλεσμα εικόνας για Παρελθόν ο Μονιάκης από την ΑΕΛ

Παρελθόν από την ΑΕΛ αποτελεί ο Μανώλης Μονιάκης, με το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή να λύνεται σήμερα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο αριστερός οπισθοφύλακας ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα για προσωπικούς λόγους, παρά το γεγονός πως ο ίδιος δεσμευόταν με συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο Αλέξης Κούγιας τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του στην ομάδα, καθώς ο παίκτης βοήθησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League και την άνοδο στην Super League, δηλώνοντας πως η πόρτα της ομάδας θα είναι για πάντα ανοιχτή.
Ο Μανώλης Μονιάκης, εκ των αρχηγών της ΑΕΛ, αγωνίστηκε συνολικά 39 φορές. Την πρώτη χρονιά στο πρωτάθλημα της δεύτερη εθνικής κατηγορίας είχε 23 συμμετοχές και μία στο Κύπελλο Ελλάδας. Φέτος αγωνίστηκε 14 φορές στη Super League και μία για το θεσμό του Κυπέλλου, δίχως να καταφέρει να σκοράρει.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Αλέξης Κούγιας, αλλά και είμαστε βέβαιοι και όλοι οι οπαδοί μας, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον εξαίρετο ποδοσφαιριστή, σύζυγο, πατέρα και άνθρωπο Μανώλη Μονιάκη για όσα προσέφερε στην προσπάθεια της αγαπημένης μας ομάδας να κατακτήσει και πάλι τη θέση που της αξίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο Μανώλης Μονιάκης ζήτησε για οικογενειακούς λόγους να λυθεί το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ ΑΕΛ και το αίτημα του έγινε δεκτό. Του ευχόμαστε να προσφέρει τα ίδια και περισσότερα στην τυχερή ομάδα που θα τον αποκτήσει.
Η πόρτα της ΠΑΕ ΑΕΛ θα είναι πάντα ανοικτή γι αυτόν».

sportlarissa.gr

Σχόλια