64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Η Στεάουα προσφεύγει στο CAS για το πρωτάθλημα της Βιτορούλ!

Η Βιτορούλ Κοστάντσα του Χάτζι κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της, ωστόσο η Στεάουα του Μπεκάλι το αμφισβητεί και προσφεύγει στο CAS!  
Η Στεάουα προσφεύγει στο CAS για το πρωτάθλημα της Βιτορούλ!

Η «Σταχτοπούτα» του ρουμανικού ποδοσφαίρου, Βιτορούλ Κοστάντσα οχτώ μόλις χρόνια μετά την ίδρυση της κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Το δημιούργημα του σπουδαίου Γκεόργκε Χάτζι το οποίο βασίζεται κυρίως σε ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του συλλόγου σφράγισε τον τίτλο επικρατώντας 1-0 της της Κλουζ.
Η Στεάουα ισοβάθμισε στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι-οφ νικώντας με την σειρά της με 3-0 την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα.
Το πρωτάθλημα ωστόσο κατέληξε στην Βιτορούλ λόγω  καλύτερων αποτελεσμάτων μεταξύ των δύο ομάδων στα πλέι-οφ.
AdTech Ad
Ο μεγαλομέτοχος της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι θεωρεί πως ο τίτλος θα έπρεπε να επικυρωθεί στην ομάδα του συνυπολογίζοντας και τα δύο παιχνίδια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Μάλιστα προανήγγειλε προσφυγή της Στεάουα στο CAS, όπου θεωρεί πως θα δικαιωθεί!
«Είμαστε πρώτοι. Έχουμε καλύτερο ρεκόρ στα τέσσερα παιχνίδια μας με την Βιτορούλ. Είμαστε πρωταθλητές 100%. Θα προσφύγουμε στο CAS στη Λωζάνη και θα μας δώσουν το τρόπαιο».
Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της Βιτορούλ Κοστάντσα, Γκεόργκι Χάτζι απάντησε:
«Δεν ξέρει να χάνει ο Μπεκάλι. Είμαι περήφανος και χαρούμενος, γιατί αυτή η ακαδημία και σπουδαία ομάδα, αυτά τα παιδιά πάλεψαν μέχρι τέλους και κατάφεραν το ακατόρθωτο.
Είμαστε οι νεότεροι πρωταθλητές στην Ευρώπη. Αυτή η πόλη πέρασε στην ιστορία του ρουμανικού ποδοσφαίρου. Επένδυσα στα νέα παιδιά και είμαι χαρούμενος που φτάσαμε μέχρι εδώ».

Σχόλια