64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Σίτι χωρίς έλεος! HIGHLIGHTS

Σκόρπισε στους… πέντε ανέμους την Κρίσταλ Πάλας η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» διέλυσαν την ομάδα του Μιλιβόγεβιτς (5-0) και συνεχίζουν να ορίζουν την τύχη τους για έξοδο στο Champions League. 
Σίτι χωρίς έλεος!

Πάρτι για την Σίτι απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα διέλυσε τους Λονδρέζους με σκορ 5-0 και «έπιασε» τη Λίβερπουλ στους 69 βαθμούς, ούσα στο +4 από την Γιουνάιτεντ, η οποία έχει ματς λιγότερο και είναι εκτός τετράδας. 


Μόλις στο 2’ ο Νταβίντ Σίλβα άνοιξε τον… χορό για να ακολουθήσει η «καταιγίδα» στο δεύτερο μέρος. Κι όλα αυτά την ώρα που ο Μιλιβόγεβιτς και οι συμπαίκτες του έδειχναν ανήμποροι να ακολουθήσουν το ρυθμό των γηπεδούχων, έχοντας μόλις μία μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Καμπαγέρο κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στο 49’ ο Κομπανί διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, στο 59’ ο Ντε Μπρούιν με ωραίο σουτ στη γωνία ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ, στο 82’ ο Στέρλινγκ χρίστηκε εξίσου σκόρερ, ενώ το… κερασάκι στη τούρτα μπήκε στις καθυστερήσεις με «έξυπνη» κεφαλιά του Οταμέντι. 


Το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής 

Παρασκευή 5/5 

Γουέστ Χαμ-Τότεναμ 1-0 
(65’ Λαντσίνι) 

Σάββατο 6/5 

Μάντσεστερ Σίτι-Κρίσταλ Πάλας 5-0 
(2’ Σίλβα, 49’ Κομπανί, 59’ Ντε Μπρούιν, 82’ Στέρλινγκ, 92’ Οταμέντι) 

Μπόρνμουθ-Στόουκ (17:00) 
Μπέρνλι-Γουέστ Μπρομ 
Χαλ-Σάντερλαντ 
Λέστερ-Γουότφορντ 
Σουόνσι-Έβερτον (19:30) 

Κυριακή 7/5 

Λίβερπουλ-Σαουθάμπτον (15:30) 
Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:00) 

Δευτέρα 8/5 

Τσέλσι-Μίντλεσμπρο (22:00)

Σχόλια