64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ο Μέρτενς κέρασε δύο φορές στα γενέθλιά του. Την Κάλιαρι HIGHLIGHTS

Ο Ντρις Μέρτενς σκόραρε δύο φορές στα γενέθλιά του και η Νάπολι νίκησε 3-1 την Κάλιαρι προσπερνώντας την Ρόμα στη μάχη της 2ης θέσης.
Νάπολι - Κάλιαρι 3-1'
Η επίθεση της Νάπολι για να πάρει, όπως και πέρυσι, τη 2η θέση από την Ρόμα, συνεχίζεται καθώς η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι επιβλήθηκε 3-1 της Κάλιαρι στο San Paolo και βρέθηκε στο +2 με αγώνα περισσότερο. Τα 100 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις έφτασαν οι Vesuviani, τα 30 ο πρωταγωνιστής του αγώνα, Μέρτενς.
Χρειάστηκε να περάσουν μόλις 54 δευτερόλεπτα για να σβήσει τα κεράκια ο Μέρτενς ο οποίος τελείωσε τη φάση μετά την ασίστ του Γκουλάμ και ακολούθησε σκληρό μονότερμα, το οποίο έμοιαζε όμως περισσότερο με προπόνηση, παρά με κανονικό αγώνα. Μέρτενς και Χάμσικ είχαν ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, όπως και ο Καγιεχόν για να λήξει όμως το πρώτο μέρος με 1-0. Στην επανάληψη ο Μέρτενς χτύπησε νωρίς καθώς στο 49' με διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής στη γωνία έκανε το 2-0 βάζοντας τέλος στο όποιο ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα. Στο 58' ο Καγιεχόν μέσα από την περιοχή σούταρε άουτ, στο 65' ο Αλμπιόλ είχε δοκάρι με κεφαλιά αλλά στο 67' ο Ινσίνιε σκόραρε και αυτός με όμορφο τελείωμα από κοντά. Στις καθυστερήσεις, ο Ντιέγο Φαρίας πέρασε την μπάλα πάνω από τον Ρέινα στερώντας του τη δυνατότητα να κρατήσει clean sheet (3-1).


gazzetta.gr

Σχόλια