64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ανοικτός για Ολυμπιακό ο Μόρα VIDEO

Την ώρα που στον Ολυμπιακό τηρούν σιγήν ιχθύος για όλα τα μεταγραφικά ζητήματα, στη Χιλή υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του Φελίπε Μόρα. Ανοικτός για Ολυμπιακό ο Μόρα
Στη λίστα του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Φελίπε Μόρα, ένας ποδοσφαιριστής που είναι «γκολεαδόρ» και μπορεί να προσθέσει αυτό που λείπει από την επίθεση της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν. 
Ιστοσελίδες στη Χιλή αναφέρουν πως οι Πειραιώτες είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, ενώ και από τις δηλώσεις του εκπροσώπου του προκύπτει πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προχωρήσει σε ένα επίπεδο το θέμα. 

Συγκεκριμένα, ο Σέρχιο Γκιόινο υπογράμμισε ότι «η Ισπανία είναι το απόλυτο για κάθε Χιλιανό ποδοσφαιριστή και ο Φελίπε είναι σε πολύ καλό επίπεδο για να παίξει εκεί», αλλά «αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εξετάζουμε και τις άλλες προτάσεις που έχουμε, ιδίως από συλλόγους που παίρνουν πρωτάθλημα στη χώρα τους». 

Καταλήγοντας, ο εκπρόσωπος του παίκτη τόνισε πως «όταν έρθει η ώρα θα αξιολογήσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε επιλογής κι ο Φελίπε θα είναι εκείνος που θα αποφασίσει». 


Από την πλευρά τους, οι πρωταθλητές Ελλάδας τηρούν σιγήν ιχθύος, λόγω και του γεγονότος πως δεν έχει ανακοινωθεί ο προπονητής, αλλά γνωρίζουν από πρώτο χέρι την περίπτωση του Φελίπε Μόρα.





Σχόλια