64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

«Ο Ντιελνά έχει προτάσεις από ΠΑΟΚ και ΑΠΟΕΛ» VIDEO

Μετά τα δημοσιεύματα των Ρουμάνων και ο τεχνικός της Ντιναμό Βουκουρεστίου τόνισε πως ο Κλοντ Ντιελνά βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ. 
«Ο Ντιελνά έχει προτάσεις από ΠΑΟΚ και ΑΠΟΕΛ»
Συνέντευξη στην «Dolce Sport» παραχώρησε ο τεχνικός της Ντιναμό Βουκουρεστίου. Ο Κοσμίν Κόντρα ρωτήθηκε για τις περιπτώσεις παικτών που δεν είναι σίγουρο το μέλλον τους στην ομάδα και αναφέρθηκε στον
Κλοντ Ντιελνά, τονίζοντας πως έχει στα χέρια του προτάσεις από τον ΠΑΟΚ αλλά και τον ΑΠΟΕΛ. 

«Κάνουμε όντως προσπάθειες για τον Ντιελνά, όμως έχει στα χέρια του καλύτερες προτάσεις από ομάδες που θα παίξουν στο Champions League, όπως ο ΠΑΟΚ και ο ΑΠΟΕΛ. Είναι στο χέρι του παίκτη το τι θα αποφασίσει. Εμείς κάναμε την πρότασή μας και περιμένουμε», είπε χαρακτηριστικά. 

Τις προηγούμενες μέρες δημοσιεύματα στον ρουμανικό Τύπο τόνιζαν πως ο ΠΑΟΚ είναι «ζεστός» για την περίπτωση του 29χρονου μέσου, που ανήκει στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ. 

O Nτιελνά είχε περάσει από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό χωρίς όμως να γράψει ούτε συμμετοχή. Είχε αποκτηθεί ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2012 και παραχωρήθηκε άμεσα δανεικός στη Σεντάν ενώ την επόμενη χρονιά και πάλι με την μορφή δανεισμού έπαιξε στην Αζαξιό.



sport-fm.gr

Σχόλια