64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Η Γουέστ Χαμ... σκότωσε την Τότεναμ (video)

«Τέλειωσε» η Τότεναμ, δεν το χάνει η Τσέλσι! (video)

Η Γουέστ Χαμ πήρε τη νίκη 1-0 στο λονδρέζικο ντέρμπι απέναντι στην Τότεναμ και μετέτρεψε το όνειρο των «σπιρουνιών» για τίτλο σε εφιάλτη, αφού έμειναν τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι, που μπορεί να γίνουν επτά το βράδυ της Δευτέρας.
Οι «μπλε» του Αντόνιο Κόντε φιλοξενούν την προτελευταία Μίντλεσμπρο και δύσκολα θα γκελάρουν, αγκαλιάζοντας τον τίτλο με το +7 και τρία ματς να απομένουν για το φινάλε.

Η Τότεναμ που ερχόταν από εννέα σερί νίκες παρουσιάστηκε αγνώριστη και δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες απέναντι στην καλά στημένη άμυνα της Γουέστ Χαμ.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόνο στο 21’ με δύο σουτ του Κέιν τα οποία έβγαλε ο Άντριαν και από εκεί και πέρα τίποτε άλλο.

Η Γουέστ Χαμ που δεν είχε υποψία φάσης στο ματς, κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αδράνεια στην άμυνα της Τότεναμ στο 65’ και έφτασε στο 1-0 με τον Λαντσίνι.

Στο 76’ μάλιστα άγγιξε το 2-0, με τον Καγιέρι να επιχειρεί το σουτ από καλή θέση και τον Λορίς να διώχνει σε κόρνερ. Καμία αντίδραση από την Τότεναμ στη συνέχεια με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε



Το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής 

Παρασκευή 5/5 

Γουέστ Χαμ-Τότεναμ 1-0 
(65’ Λαντσίνι) 

Σάββατο 6/5 

Μάντσεστερ Σίτι-Κρίσταλ Πάλας (14:30) 
Μπόρνμουθ-Στόουκ (17:00) 
Μπέρνλι-Γουέστ Μπρομ 
Χαλ-Σάντερλαντ 
Λέστερ-Γουότφορντ 
Σουόνσι-Έβερτον (19:30) 

Κυριακή 7/5 

Λίβερπουλ-Σαουθάμπτον (15:30) 
Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:00) 

Δευτέρα 8/5 

Τσέλσι-Μίντλεσμπρο (22:00)


difernews.gr

Σχόλια