64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Χουλτ: "Τους δείξαμε μες στο γήπεδο ποιος ήταν ο καλύτερος"...

Χουλτ: "Τους δείξαμε μες στο γήπεδο ποιος ήταν ο καλύτερος"...
Απόλυτα πεπεισμένος πως η αλλαγή φιλοσοφίας με την έλευση του Μαρίνου Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας έκανε τον Παναθηναϊκό να παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, εμφανίστηκε ο Σουηδός μπακ σε συνέντευξη του στην "ΠΡΑΣΙΝΗ"
Ο Σουηδός αριστερός μπακ, που στην πρώτη του χρονιά στο «τριφύλλι» σημείωσε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις κι ήταν καταλυτικός για την ομάδα στα περισσότερα από τα ματς που αγωνίστηκε, ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός απέδειξε σε όλους, έστω και στο τελευταίο... λεπτό της σεζόν πως ήταν η καλύτερη ομάδα στα play off κι όχι μόνο.
Αναλυτικά όσα είπε στην «Π» ο Νίκλας Χουλτ:
-Ο τρόπος που πήρατε το παιχνίδι στην Τούμπα, απέναντι στη συγκεκριμένη ομάδα με όλα όσα έχουν προηγηθεί ήταν κάτι που σας έκανε να το πανηγυρίσετε λίγο παραπάνω;

«Σίγουρα ήταν ένα πολύ χαρούμενο συναίσθημα για όλη την ομάδα. Πιστεύω πως σε αυτά τα έξι παιχνίδια είχαμε αρκετούς... μπελάδες, πολλά προβλήματα με τις τιμωρίες των παικτών αλλά και τους τραυματισμούς. Εκτός όλων αυτών, έγιναν και αυτά που έγιναν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, όμως, εμείς μέσα στο γήπεδο δείξαμε πως εμείς ήμασταν η καλύτερη ομάδα στα play off. Κάναμε το παιχνίδι μας, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, παρότι σε κάθε παιχνίδι είχαμε εκτός τουλάχιστον τέσσερις με πέντε βασικούς ποδοσφαιριστές της ενδεκάδας. Δείξαμε πως είμαστε οι καλύτεροι, παλέψαμε πολύ στα παιχνίδια, δείξαμε καρδιά και χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο. Το δείξαμε αυτό και στο παιχνίδι στην Τούμπα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εμφανώς ανώτεροι, στο δεύτερο έγινε ένα πιο ανοικτό παιχνίδι, καταφέραμε να σκοράρουμε στο τελευταίο λεπτό κι αυτό ήταν ένα πάρα πολύ καλό συναίσθημα».
-Θα έχεις ενημερωθεί ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε βάρος σου για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο...
«Μέσα στο γήπεδο εγώ δεν έκανα τίποτα. Απλώς, τη στιγμή που κλώτσησαν τον «Λούκι» και τον Μάρκους, μπήκα μπροστά για να τους... μπλοκάρω και να προστατέψω τους συμπαίκτες μου. Δεν είχα κάποιον καυγά ή κάτι τέτοιο. Δεν θεωρώ πως θα έχω κάποια τιμωρία, γιατί δεν έκανα κάτι. Πιστεύω πως δεν μπορούν να βρουν κάτι μεμπτό και νομίζω πως τελικά δεν θα γίνει τίποτα σχετικά με αυτό».
-Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μισό της σεζόν έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύεις πως σε αυτό έχει μερίδιο κι ο προπονητής;
«Ο προπονητής άλλαξε την φιλοσοφία της ομάδας. Καταλάβαμε πως πρέπει να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Αυτή είναι η νοοτροπία που έχουμε από τα Χριστούγεννα και μετά, σε κάθε παιχνίδι δίναμε το 100%, προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό και πιστεύω πως σε αυτούς τους έξι μήνες παίξαμε πραγματικά καλό ποδόσφαιρο. Νομίζω πως δεν χάσαμε πολλά παιχνίδια».
-Θεωρείς πως αυτή τη φιλοσοφία θα πρέπει να τη διατηρήσετε και του χρόνου για να φτάσετε σε κάποιον τίτλο; 
«Είναι πολύ σημαντικό, σίγουρα. Αν κρατήσουμε αυτό το πνεύμα και δείχνουμε τέτοια καρδιά σε όλα τα παιχνίδια, από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, σίγουρα θα κερδίσουμε σε πολλά ματς και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ νομίζω για να πετύχουμε τους στόχους μας».
-Η σεζόν τελείωσε, θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στους φίλους της ομάδας για την καινούρια που θα έρθει;
«Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την υποστήριξή τους στη διάρκεια της χρονιάς που τελείωσε. Ξέρω πως και για τους οπαδούς μας δεν ήταν μια εύκολη χρονιά. Παρόλα αυτά, έδειξαν τη συμπαράστασή τους σε κάθε παιχνίδι κι ήταν κάτι πολύ σημαντικό για εμάς. Ελπίζω και τη νέα χρονιά να συνεχίσουν να κάνουν καταπληκτική δουλειά στην κερκίδα για εμάς και να μας στηρίζουν έτσι ώστε κι εμείς να τους το ανταποδώσουμε με την απόδοσή μας μέσα στο γήπεδο».

Σχόλια