64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

«Επιστρέφει για Μολέδο η Ιντερνασιονάλ λόγω… Λυμπερόπουλου»

Δημοσίευμα στη Βραζιλία αναφέρει πως αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον της Ιντερνασιονάλ για τον Ροντρίγκο Μολέδο, μετά την αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλου από τον Παναθηναϊκό. 
«Επιστρέφει για Μολέδο η Ιντερνασιονάλ λόγω… Λυμπερόπουλου»
Ξανά στο προσκήνιο το θέμα «Ροντρίγκο Μολέδο». 

Δημοσιεύμα της «esporte.uol.com.br» αναφέρει πως η Ιντερνασιονάλ…

επιστρέφει για την απόκτηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού «μετά τις αλλαγές στην ελληνική ομάδα». 

inner

Πιο συγκεκριμένα, οι συμπατριώτες του παίκτη στέκονται στην αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλου από το τριφύλλι, υποστηρίζοντας πως «έφυγε ο άνθρωπος που δυσκόλευε τη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων». 

Μάλιστα, στο εν λόγω ρεπορτάζ, φιλοξενούνται και δηλώσεις του αντιπροέδρου του βραζιλιάνικου συλλόγου, ο οποίος ισχυρίζεται τα εξής: «Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν κάποιες αλλαγές προσώπων στον Παναθηναϊκό, οι οποίοι έκαναν δύσκολες τις διαπραγματεύσεις. Ο Μολέδο θέλει να επιστρέψει στην ομάδα μας, θα δούμε τι θα γίνει»

Αφού στο δημοσίευμα τονίζεται πως πρόσφατα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ζήτησαν 1 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Μολέδο (το συμβόλαιό του εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι), στη συνέχεια υποστηρίζεται ότι οι Βραζιλιάνοι θα επιχειρήσουν να κάνουν δικό τους τον 29χρονο αμυντικό είτε με αγορά, ρίχνοντας τις απαιτήσεις των πρασίνων, είτε με δανεισμό… 

Αξίζει να σημειωθεί πως αν τυχόν αποχωρήσει ο Μολέδο, το τριφύλλι θα ψάξει για νέο «ηγέτη» στην άμυνα, ο οποίος θα πλαισιωθεί από τους Κουτρουμπή, Κολοβέτσιο (υπογράφει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ως το τέλος της εβδομάδας), Ευαγγέλου (και Κουρμπέλη σε... έκτακτη ανάγκη).

sport-fm.gr

Σχόλια