64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ… Πέθανε ο διεθνής ποδοσφαιριστής Σεΐκ Τιοτέ

Πέθανε ο διεθνής ποδοσφαιριστής Σεΐκ Τιοτέ - Κατέρρευσε στην προπόνηση!
Σοκάρει η είδηση για τον Ιβοριανό ποδοσφαιριστή, που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Beijing Enterprises – Η αρχική έντονη φημολογία, πως κατέληξε πριν φτάσει σε νοσοκομείο, επαληθεύτηκε.

Στο πένθος βυθίστηκε το ποδόσφαιρο της Ακτής Ελεφαντοστού, αφού “έφυγε” σε ηλικία 30 ετών ο Σεΐκ Τιοτέ.
Ο Ιβοριανός μέσος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της προπόνηση της Beijing Enterprises, μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Νιούκαστλ... προδόθηκε από την καρδιά του, αφού έχασε τη μάχη για τη ζωή του πριν φτάσει στο νοσοκομείο.
Ο Τιοτέ, που το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε στο... στόχαστρο του Ολυμπιακού, υπέγραψε τον περασμένο Φεβρουάριο στον κινεζικό σύλλογο.
Ο Ιβοριανός μέσος -πατέρας τριών παιδιών- αγωνίστηκε στις Άντερλεχτ, Ρόντα, Τβέντε και Νιούκαστλ, εκεί όπου έφτιαξε το όνομα του. Στην Αγγλία ακόμα θυμούνται το γκολ που είχε πετύχει κόντρα στην Άρσεναλ. Με τη φανέλα της χώρας του αγωνίστηκε σε 52 αγώνες, βρίσκοντας μια φορά τα αντίπαλα δίχτυα.
Άξιο αναφοράς, πως ο παλιός συμπαίκτης του Τιοτέ στην Νιούκαστλ, Ντεμπά Μπα, έγραψε στο Twitter: "Ο Αλλάχ να σου προσφέρει έναν καλό παράδεισο αδερφέ μου Τιοτέ".


newsit.gr

Σχόλια