64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ελισέου, Μεντί και όνομα-έκπληξη για τον Ολυμπιακό

Τρεις παίκτες απασχολούν έντονα τον Ολυμπιακό για το αριστερό άκρο της άμυνας στην παρούσα φάση. Εκτός του Μεντί ψηλά στη λίστα είναι και ο Ελισέου, ενώ υπάρχει στα υπόψιν και ένα όνομα έκπληξη. 
Ελισέου, Μεντί και όνομα-έκπληξη για τον Ολυμπιακό
Μια από τις θέσεις για την οποία δείχνει έντονη δραστηριότητα ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ώρες ή τέλος πάντων για εκεί προκύπτουν πληροφορίες είναι του αριστερού μπακ. 

Υπάρχει στο ρόστερ ο Ντε λα Μπέγια που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, μπάλωσε κάποιες τρύπες ο Παναγιώτης Ρέτσος κατά τη διάρκεια της σεζόν και ο Αλί Σισοκό που έπαιξε στο δεύτερο μισό της σεζόν ως δανεικός από την Άστον Βίλα δεν θα παραμείνει στους Πειραιώτες. 

Τρεις είναι οι περιπτώσεις που απασχολούν έντονα τους «ερυθρόλευκους» για το αριστερό άκρο της άμυνας με τα τωρινά δεδομένα. Την Παρασκευή επέστρεψε στην επικαιρότητα ο Φερλάν Μεντί, που έχει απασχολήσει και στο πρόσφατο παρελθόν, ύστερα από δημοσίευμα του έγκυρου «France Football». Στο κόλπο για τον ποδοσφαιριστή της Χάβρης (38 συμμετοχές, 2 γκολ, 5 ασίστ) που αναδείχθηκε από τον Τύπο της Γαλλίας ως ο καλύτερος παίκτης στη θέση του στη δεύτερη κατηγορία, είναι και η Λιόν. Οπότε, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι δεν πρόκειται για εύκολη περίπτωση. Πάντως, στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται ότι σύντομα θα γίνει προσφορά στη Χάβρη από τον Ολυμπιακό. 

«Όπλο» των «ερυθρόλευκων» στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι το γεγονός ότι συνεργάζεται με το γραφείο μάνατζερ του Πιέρ Ισά που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό και με τον οποίο είναι σε ανοιχτή γραμμή ακόμη ο πρωταθλητής Ελλάδος. 

Δεύτερος στη λίστα είναι ο Ελισέου για τους Πειραιώτες. Φέτος έκανε 20 συμμετοχές (3 ασίστ) με την Μπενφίκα, από την οποία έχει μείνει ελεύθερος, είναι 33 ετών και εν ενεργεία διεθνής (21 συμμετοχές) με την εθνική Πορτογαλία. Έγινε γνωστός από τη θητεία του στη Μάλαγα (2007-09, 2010-2014) την εποχή που ήταν σε πιο υψηλό επίπεδο ο ισπανικός σύλλογος. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Λάτσιο (2009-10), Σαραγόσα (2010). Υπάρχει και μια τρίτη επιλογή και πρόκειται για όνομα έκπληξη.

sport-fm.gr

Σχόλια