64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ελπίδες για Εμποκού-Κλωναρίδη, «δένει» Στάικο-Ευαγγέλου

Στην παραμονή των Εμποκού και Κλωναρίδη έχει ρίξει το βάρος ο Παναθηναϊκός. Ελπίδες μετά τις πρώτες επαφές. Τι γίνεται με Μασούντ-Γιουνές. Νέα συμβόλαια προσεχώς σε Στάικο και Ευαγγέλου. 
Ελπίδες για Εμποκού-Κλωναρίδη, «δένει» Στάικο-Ευαγγέλου
Προτεραιότητα του Νίκου Λυμπερόπουλου, πριν αρχίσουν οι μεταγραφές, είναι να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο με τον υπάρχοντα κορμό.
Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει ρίξει όλο το βάρος στην παραμονή των Πολ Εμποκού και Βίκτωρα Κλωναρίδη, που αν επιτευχθεί θα λύσει σε μεγάλο βαθμό τα χέρια του Μαρίνου Ουζουνίδη. 

Η πρώτη περίπτωση είναι η δυσκολότερη, ωστόσο υπάρχουν ελπίδες. Η επιθυμία του παίκτη να παραμείνει και η… χαραμάδα αισιοδοξίας για ανανέωση δανεισμού του από την Κιέβο φάνηκε στις επαφές με τον ιταλικό σύλλογο, έστω κι αν οι ζυμώσεις σε αυτόν καθυστερούν τις εξελίξεις. Είναι σαφές πως ο Παναθηναϊκός δεν δύναται να αγοράσει τον Κονγκολέζο εξτρέμ και γι’ αυτό ποντάρει στην επιθυμία του για να μείνει στη Λεωφόρο. 

Σε ό,τι αφορά στον Κλωναρίδη, επίσης υπάρχει επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει εδώ. Η Λανς δεν θα έχει αντίρρηση να τον αφήσει, ωστόσο θα πρέπει να επιτευχθεί η συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και τους Γάλλους. 

Σχετικά με τον Ροντρίγκο Μολέδο, ο παίκτης αναμένεται να είναι κανονικά στην προετοιμασία. Θεωρείται δύσκολο να βρει πρόταση κοντά στα 2 εκατ. ευρώ, την οποία δεν θα αρνούνταν οι «πράσινοι», και από τη στιγμή που θεωρείται βασικό στέλεχος της ομάδας ίσως ξανασκεφτεί και ο ίδιος την πρόταση επέκτασης συμβολαίου που του έχει κατατεθεί. 

Για τα μεταγραφικά, πολλά θα εξαρτηθούν όχι μόνο από τις ανανεώσεις, αλλά και από τις αποχωρήσεις. Ο Σοτζέι Μασούντ και ο Χαμζά Γιουνές, που αρέσουν στον Μαρίνο Ουζουνίδη, είναι δύο πολύ καλές και οικονομικές περιπτώσεις ελεύθερων παικτών, ωστόσο καλύπτουν αμφότεροι θέσεις ξένων και αυτή τη στιγμή η πεντάδα είναι συμπληρωμένη από τους Μολέντο, Βιγιαφάνιες, Γουακάσο, Μπουμάλ και Ατζαγκούν. Ασφαλώς στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη για τη νέα σεζόν είναι μόνο οι δύο πρώτοι, αλλά αν δεν αποχωρήσουν οι άλλοι τρεις δεν μπορεί να γίνει καμία προσθήκη μη κοινοτικού παίκτη. 

Σε ό,τι αφορά στους νέους της ομάδας, μετά τον Τάσο Χατζηγιοβάννη (που υπέγραψε μέχρι το 2020), σειρά παίρνουν οι Πασχάλης Στάικος και Στέφανος Ευαγγέλου. Τα συμβόλαιά τους λήγουν το 2018 και πρόθεση των «πράσινων» είναι να επεκτείνουν τη συνεργασία με τους δύο παίκτες, που είναι στο πλάνο για την επόμενη σεζόν και θα πάρουν ευκαιρίες.


sport-fm.gr

Σχόλια