64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Κολοβέτσιος

Θέμα ημερών η απόκτηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου από τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι αποφάσισαν να προχωρήσουν άμεσα με την μεταγραφή του Έλληνα στόπερ κι ως το τέλος της εβδομάδας ντύνεται στα πράσινα. 
Υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Κολοβέτσιος

Στην απόκτηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου προχωρά... εδώ και τώρα ο Παναθηναϊκός.  
Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, οι πράσινοι αποφάσισαν να μην περιμένουν τις εξελίξεις στο «μέτωπο» του Τελάντερ (ο οποίος «κλωτσάει» μέχρι τώρα στο ενδεχόμενο αποχώρησής του) και «ενεργοποιούν» τη συμφωνία που έχουν εδώ και μέρες με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό. 

Εκτιμάται πως ως το τέλος της εβδομάδας, ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ θα έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με το τριφύλλι και θα ενταχθεί άμεσα στις νέες του υποχρεώσεις. Δεδομένου πως ο Μολέδο θα χάσει σχεδόν όλο το βασικό στάδιο προετοιμασίας, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν ήθελε να πάει... χωρίς άμυνα στην Ολλανδία και κάπως έτσι αποφασίστηκε να «τρέξουν» οι εξελίξεις με Κολοβέτσιο και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. 

Ο, όπως όλα δείχνουν, νέος παίκτης του Παναθηναϊκού θα συμπληρώσει την τετράδα των στόπερ δίπλα σε Κουτρουμπή, Μολέδο (ή αντί-Μολέδο) και Ευαγγέλου, όντας σε πρώτη φάση (διότι κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα «δείξει» ο καθένας) η πρώτη εναλλακτική λύση.

sport-fm.gr

Σχόλια