64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Στην Ελλάδα για τον Ατρόμητο ο Κάναντι!

Τον διάδοχο του Ρικάρντο Σα Πίντο βρήκε ο Ατρόμητος! Οι Περιστεριώτες έφεραν στην Ελλάδα τον Αυστριακό, Νταμίρ Κάναντι και οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είναι στην τελική ευθεία. 
Στην Ελλάδα για τον Ατρόμητο ο Κάναντι!
Έπειτα από ακριβώς 10 μέρες από την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Ρικάρντο Σα Πίντο, ο Ατρόμητος βρήκε τον διάδοχο του Πορτογάλου τεχνικού. 
 
Αυτός είναι ο Αυστριακός, Νταμίρ Κάναντι, που κάτω από άκρα μυστικότητα έφτασε σήμερα στην Ελλάδα και οι διαπραγματεύσεις του με τον Ατρόμητο είναι στην τελική ευθεία. 

Με την πλευρά του 47χρονου, ο Ατρόμητος βρισκόταν σε επαφές τις τελευταίες πέντε μέρες και αφού οι διαπραγματεύσεις πέρασαν από πολλά στάδια, καθώς τη Δευτέρα φαινόταν να χαλάει ο... γάμος, η διοίκηση της ομάδας τον έφερε στην Ελλάδα για να συζητηθούν οι λεπτομέρειες και να συμφωνηθούν οι τελευταίες μικροδιαφωνίες. 

O 47χρονος έχει ξεκινήσει την καριέρα από τις χαμηλές κατηγορίες της Αυστρίας από το μακρινό 2002. Έπειτα από μακρά πορεία ως βοηθός προπονητή, τον Οκτώβριο του 2011 ανέλαβε τη Λουστενάου, που τότε ήταν στη δεύτερη κατηγορία της Αυστρίας. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2013 λόγω της επιτυχημένης του πορείας, συμφώνησε με την Άλταχ, την οποία οδήγησε στο πρωτάθλημα και την άνοδό της στην Bundesliga (πρώτη κατηγορία Αυστρίας) τη σεζόν 2013-2014. 

Με την Άλταχ συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία την επόμενη σεζόν (2014-15), καθώς αν και νεοφώτιστη, την οδήγησε στην 3η θέση του πρωταθλήματος (πίσω από Σάλτσμπουργκ και Ραπίντ Βιέννης) και προκρίθηκε στα προκριματικά του Europa League. Το καλοκαίρι του 2015, απέκλεισε τη Βιτόρια Γκιμαράες με δύο νίκες (4-1 εκτός, 2-1 εντός), αλλά αποκλείστηκε στα play-off από την Μπελενένσες (0-1 εντός, 0-0 εκτός). 

Την επόμενη σεζόν και (2015-16) η πορεία του με την Άλταχ δεν ήταν ανάλογα καλή αφού τερμάτισε στην 8η (από σύνολο 10 ομάδων) θέση, μένοντας σχετικά εύκολα στην κατηγορία. 

Παρ’ όλα αυτά, την επόμενη σεζόν (2016-17) ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν έχοντας μέχρι τον Νοέμβριο σε 14 ματς, 9 νίκες και μόλις τρεις ήττες. Αυτή η πορεία του έδωσε το διαβατήριο για την πιο ιστορική ομάδα της χώρας, τη Ραπίντ Βιέννης, της οποίας όμως δεν κατάφερε να αντιστρέψει την καθοδική πορεία και αποχώρησε έχοντας μόλις 3 νίκες σε 17 ματς. 

sport-fm.gr

Σχόλια