64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Στον Απόλλωνα ο Ελί Ελμπάζ!

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης πρέπει να θεωρείται ο Ελί Ελμπάζ, με τον Ισραηλινό επιθετικό να υπογράφει διετές συμβόλαιο! Μένει μόνο η ανακοίνωση. 
Στον Απόλλωνα ο Ελί Ελμπάζ!
Ακόμη μια μεταγραφή στα… σκαριά για τον Απόλλωνα Σμύρνης! Η Ελαφρά Ταξιαρχία κινήθηκε με άκρα μυστικότητα και έφερε από το Ισραήλ τον Ελί Ελμπάζ.  Η μεταγραφή πρέπει να θεωρείται τελειωμένη καθώς ο 25χρονος επιθετικός έχει ήδη βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο. Μάλιστα οι πληροφορίες του sportfm.gr αναφέρουν πως το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Ελμπάζ θα έχε διάρκεια δύο χρόνων και πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση! 

Ο Ελμπάζ αγωνίζεται ως σέντερ φορ, ενώ μπορεί να παίξει και ως περιφερειακός επιθετικός! Ξεκίνησε την καριέρα του από την Χάποελ Χάιφα (με την οποία έχει καταγράψει συνολικά 28 εμφανίσεις και 3 γκολ) και το καλοκαίρι του 2014 «μετακόμισε» στην Μακάμπι Αχί Ναζαρέτ (32/12) με τη μορφή δανεισμού. 

Τον Ιούλιο του 2015 δόθηκε δανεικός στην Ιρόνι Τιμπέριας (11/1) και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Χάποελ Κφαρ Σαμπά (29/9)! Εν τέλει, έμεινε ελεύθερος από την Χάποελ Χάιφα και βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για λογαριασμό του Απόλλωνα. 

Χθεσινά δημοσιεύματα από την Κύπρο τις περασμένες ημέρες ανέφεραν πως ο Ελμπάζ βρισκόταν στο «νησί της Αφροδίτης» ώστε να υπογράψει σε ομάδες, ωστόσο φαίνεται πως οι άνθρωποι του Απόλλωνα κινήθηκαν ταχύτατα και έκλεισαν τον Ισραηλινό επιθετικό. 

Σχόλια