64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Πιστεύει στην βελτίωση της Λίβερπουλ ο Κλοπ

Σίγουρος πως η Λίβερπουλ θα εμφανιστεί εμφανώς καλύτερη σε αγωνιστικό επίπεδο την επόμενη σεζόν, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ. 
Πιστεύει στην βελτίωση της Λίβερπουλ ο Κλοπ
Σίγουρος πως η Λίβερπουλ θα εμφανιστεί εμφανώς καλύτερη σε αγωνιστικό επίπεδο την επόμενη σεζόν, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ, τονίζοντας μάλιστα πως είναι έτοιμος για την επόμενη πρόκληση που θα έχει με τους «κόκκινους», αλλά και υπονοώντας πως γνωρίζει… ήδη το ποιους παίκτες θα αποκτήσει η ομάδα του το καλοκαίρι! 

«Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον μας, όχι επειδή εγώ είμαι… τρελός αλλά επειδή γνωρίζω τι ομάδα έχουμε, ποιους παίκτες θα πάρουμε, και γνωρίζω πως έχουμε μια πραγματικά αξιόλογη ομάδα ανθρώπων, από άποψη χαρακτήρων και γνώσεων. Όχι μόνο για τους παίκτες μας, αλλά για άπαντες στον σύλλογο», είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Γερμανός. 

«Ξέρω πως είμαστε ήδη αρκετά καλοί, αλλά έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και το λατρεύω αυτό! Έχουμε τη δυνατότητα να γίνουμε καλύτεροι και ανυπομονώ για αυτό! Προφανώς, υπάρχει και η ανάλογη ανάγκη, γιατί έχουμε πολλούς καλούς αντιπάλους γύρω μας, αλλά θα είμαστε έτοιμοι ως διεκδικητές, θα παλέψουμε. Θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο στις καλές μας μέρες, στις λιγότερο καλές μας θα παλεύουμε όμως, για το αποτέλεσμα. Έχω πολύ θετικό προαίσθημα», συμπλήρωσε. 

Πηγή: england365.gr

Σχόλια