64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Κλείδωσε η ημερομηνία για την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ

Μια ημέρα μετά την πρόσληψη του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε ότι η πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ εν όψει της νέας σεζόν θα γίνει στις 22 Ιουνίου. 
Κλείδωσε η ημερομηνία για την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ
Έστω και με κάποια καθυστέρηση ο ΠΑΟΚ άρχισε να ανεβάζει ταχύτητα στο σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Ο «δικέφαλος του Βορρά» ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς θα είναι ο νέος του προπονητής και μια ημέρα μετά γνωστοποίησε ότι η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας (κλειστή για κόσμο και ΜΜΕ) θα γίνει στις 22 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη. 

Το πρωί της ίδιας μέρας οι παίκτες του Δικεφάλου θα ξεκινήσουν την διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων χωρισμένοι σε γκρουπ. Από την πρώτη συγκέντρωση θ’ απουσιάζουν οι διεθνείς ( Δεληγιαννίδης, Κουλούρης, Κάτσε, Τσίμιροτ, Πρίγιοβιτς, Σάκχοφ, Ουάρντα ) που θα ενσωματωθούν στο πρόγραμμα στις 27/06, αλλά και οι Μάτος , Ενρίκε οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει άδεια να επιστρέψουν από τη Βραζιλία στις 24/06. 

Ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει και θα προπονείται στη Νέα Μεσημβρία ως τις 02.06 οπότε αναχωρεί για το Horst της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Σχόλια