64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

«Ολυμπιακός στον Ροντρίγκες: Υπομονή μέχρι την Πέμπτη»

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η τελική συνάντηση του Ολυμπιακού με την πλευρά του Ροντρίγκες σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει focus στο θέμα του προπονητή.

«Ολυμπιακός στον Ροντρίγκες: Υπομονή μέχρι την Πέμπτη»
πομονή για λίγες ημέρες ζήτησε η πλευρά του Ολυμπιακού από αυτήν του Γκονσάλο Ροντρίγκες, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.
Το «violanews.com» αναφέρει ότι ο νέος αθλητικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων», Αρμάντο Μάριο Χουσίγιος είχε επαφή με τον Ράουλ Ιγκλέσιας, που είναι μάνατζερ του Αργεντινού στόπερ. Του ζήτησε του να περιμένει μέχρι την Πέμπτη, καθώς οι Πειραιώτες έχουν το μυαλό τους στο θέμα του προπονητή, στο οποίο αναμένεται να υπάρξει κατάληξη στις αρχές της εβδομάδας. 

Μάλιστα, τονίζεται στο εν λόγω δημοσίευμα ότι θα υπάρξει συνάντηση της πλευράς του Ολυμπιακού με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή μετά την ανακοίνωση του νέου προπονητή των «ερυθρόλευκων» και εκτιμάται ότι θα είναι η τελική. 

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή είχε προηγηθεί δημοσίευμα της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, που ανέφερε ότι θα υπάρξει εντός της ημέρας κατάληξη στο θέμα του Ροντρίγκες για τον Ολυμπιακό, επειδή είχαν δώσει διορία οι Πειραιώτες. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε πάντως από την ελληνική πλευρά.

sport-fm.gr

Σχόλια