64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ανακοίνωσε Ντίσιο ο Αστέρας Τρίπολης

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βαγγέλη Ντίσιο ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος θα αποτελεί νέος βοηθός του Στάικου Βεργέτη. 
Ανακοίνωσε Ντίσιο ο Αστέρας Τρίπολης
Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βαγγέλη Ντίσιο ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος θα αποτελεί νέος βοηθός του Στάικου Βεργέτη. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης: 

Ο Βαγγέλης Ντίσιος είναι κάτοχος όλων των διπλωμάτων της UEFA (PRO, B, A) και ο ρόλος του θα είναι βοηθός προπονητής του Στάικου Βεργέτη. 

Η προπονητική καριέρα του Βαγγέλη Ντίσιου άρχισε το 2006, ενώ τη σεζόν 2015-2016 πανηγύρισε την άνοδο στη Γ' Εθνική με την ομάδα της Νάουσας. 

Ο νέος βοηθός του Στάικου Βεργέτη γεννήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 1972 στη Φλώρινα και πριν από την προπονητική του καριέρα, είχε αγωνιστεί σε ομάδες της περιοχής. 

Η δήλωση: 

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ για την ευκαιρία που μου δίνουν να συνεργαστώ με ένα νέο, εργατικό και ιδιαιτέρως ανερχόμενο προπονητή όπως ο Στάικος Βεργέτης. Ανυπομονώ να αρχίσει η προετοιμασία και η δουλειά για να πετύχουμε με αυτή την ομάδα όσα της αξίζουν».

Σχόλια