64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Παραμένουν ψηλά οι τρεις στον Ολυμπιακό

Ροντρίγκες, Ντεφούρ και Βάις φαίνεται πως παραμένουν ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού, αν και καθημερινά ακούγονται πολλά ονόματα για την ενίσχυση του «ερυθρόλευκου» ρόστερ. 
Παραμένουν ψηλά οι τρεις στον Ολυμπιακό
Καμία επιβεβαίωση δεν υπάρχει από πλευράς Ολυμπιακού όσον αφορά τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον για τον Ζερεμί Ματιέ και Βάντις Οτζίτζα Οφόε (με τον οποίο ο Χάσι είχε συνεργαστεί στην Λέγκια). 

Εκείνο που προκύπτει είναι πως οι Πειραιώτες εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για τους Γκονζάλο Ροντρίγκες, Στίβεν Ντεφούρ και Βλάντιμιρ Βάις. 

Χθες στην Αργεντινή υπήρχε δημοσίευμα, το οποίο ανέφερε πως ο Ροντρίγκες έχει δεχθεί πρόταση από την Ρασίνγκ, αλλά εκείνο που τόνισε ο μάνατζέρ του είναι πως ο 33χρονος στόπερ επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη. 

Μέχρι στιγμής, πάντως, ο Αργεντινός δεν έχει απαντήσει στους Πειραιώτες, οι οποίοι – όπως σας ενημερώσαμε από χθες – εξετάζουν άλλη μία αξιόλογη περίπτωση κεντρικού αμυντικού. 

Όσον αφορά τον Ντεφούρ, σίγουρα είναι ο «Νο1» στόχος του Μπεσνίκ Χάσι για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, καθώς μπορεί να παίξει ως «οκτάρι» και ως «εξάρι», έναν παίκτη που ψάχνει ο Κοσοβάρος προπονητής. 

Τέλος, ο Βάις θεωρείται δεδομένο ότι σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στην Ελλάδα, όμως οι όποιες αποφάσεις του θα ανακοινωθούν μετά τον σαββατιάτικο αγώνα της Σλοβακίας με την Λιθουανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Σχόλια